hits

Sy til hund!

I hele januar fikk jeg låne hunden til pappa. Verdens søteste Cockerdoodle, som fikk seg et par nye antrekk. Hundeklær kan være sykt dyrt, så hvis du vil ha et billigere alternativ bør du definitivt prøve å sy et. Jeg hadde ikke sydd i mange måneder før jeg bega meg ut på disse prosjektene, det syns nok hvis man studerer sømmene nærme, men hverken jeg eller Buster brydde oss om det! :) 

 

Det første jeg sydde var denne Babour inspirerte jakken. Jeg digger fargekombinasjonene. Kragen er av brun kordfløyel og selve jakken er laget av bomull foret med vatt inni. Stoffet kjøpes sånn hos Stoff og Stil. I tillegg la jeg til de blårutete detaljene ved borrelåsen foran og bakerst. Etter ønske fra pappa sydde jeg også sokker til godingen. Pappa hadde vært på langtur med Buster da det var snø og merket at han på slutten av turen var blitt sår på labbene. Grunnen var visst at snøen smelter av kroppsvarmen til hunden og deretter fryser til igjen og blir til et hardt lag av is som gjør vondt å gå på. 

Det sorte stoffet er helt vanntett (regntøystoff), det grønne er vannavstøtende, og sokken har flis øverst der borrelåsen festes. Jeg brukte antiskli under så han ikke skal skli på glatte overflater. Greit fascinert av de nye sokkene sine! :) 

Jeg har laget en steg for steg oppskrift for hvordan sy potesokker, da dette er dyrt hvis man skal kjøpe det i dyrebutikker og helt nødvendig når det er snø ute. Jeg legger den ut når det nærmer seg sesong for det:) 

Ha en super kveld videre! :)

#hund #hverdag #sy #potesokker #hundedekken #hundejakke #babour #hundemote #dyr 

10 kommentarer

Stilig!

Brukte du mønster på genseren? Vi vurderer å få valp i sommer... Tenker mest på puddel :)

ingrid: Takk!:D nei, jeg brukte ikke mønster:) tok utgangspunkt i et plagg han hadde fra før. Såå koselig!:D

Hvor fikk du tak på antiskli-gummi?

Lena: Jeg kjøpte det på Stoff & Stil :)

Mona Rensvold

Mona Rensvold

Hei, har besøkt bloggen din, og så det fine dekkenet du har sydd til din hund. Jeg kunne ha lyst til å prøvd å sy et selv. Har du lagt ut en fremgangsmåte? Er ikke veldig sy kyndig 😀

Mona Rensvold: Heei! Så koselig at du likte det! Jeg har dessverre ikke laget noe fremgangsmåte på det. Men jeg skal se om jeg får gjort det en gang?? jeg tok utgangspunkt i et jeg hadde fra før og så hvordan det var laget hvis det hjelper??

Skriv en ny kommentar