hits

Ny symaskin!

Denne maskinen er helt fantastisk! Den er veldig enkel å bruke og har alle funksjonene jeg trenger. Jeg syr mest klær, men jeg syr jo en del annet også, da er det greit å ha en allsidig maskin slik som denne. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Symaskinen er fra Lillestrøm Sysenter, og det er kampanje på den om dagen, så man kan få den til 26% nedsatt pris! Klikk på linken for mer info. 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det var denne jeg bruke da jeg sydde sløyfen til lillebror sin konfirmasjon, og jeg er supernøyd! Det kribler etter å fortsette å bruke den, så stay tuned for det kommer snart flere syinnlegg herfra! 

#symaskin #sy #design #redesign #brother #ad #lillestrømsysenter 

Følg meg på INSTAGRAM eller FACEBOOK  for å få med deg neste innlegg! :)

6 kommentarer

Lilli: ja, veldig moro!:)

Heisann :) Jeg er en helt nybegynner på sying og har til nå bare brukt min mors gamle symaskin. Nå er det ikke lenge til jeg har bursdag og tenkte jeg skulle ønske meg symaskin, har du en du kunne anbefale?

Anonym: hei! Så kjekt! Det spørs litt på budsjettet, jeg er veldig fornøyd med min Brothermaskin. Jeg tror det er lurt å kjøpe en god maskin, enten brukt eller ny for da slipper du mye unødvendige problemer som kan ødelegge sygleden! Lykke til med syingen:)

Takk for at du deler! Jeg lurte på om du også har en overlock og/eller en coverlock maskin?

Kristin Rose: Hei! Ja, nå har jeg fått en Janome overlockmaskin :) Den er jeg veldig fornøyd med!

Skriv en ny kommentar