hits

Ny symaskin!

Denne maskinen er helt fantastisk! Den er veldig enkel å bruke og har alle funksjonene jeg trenger. Jeg syr mest klær, men jeg syr jo en del annet også, da er det greit å ha en allsidig maskin slik som denne. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Symaskinen er fra Lillestrøm Sysenter, og det er kampanje på den om dagen, så man kan få den til 26% nedsatt pris! Klikk på linken for mer info. 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det var denne jeg bruke da jeg sydde sløyfen til lillebror sin konfirmasjon, og jeg er supernøyd! Det kribler etter å fortsette å bruke den, så stay tuned for det kommer snart flere syinnlegg herfra! 

#symaskin #sy #design #redesign #brother #ad #lillestrømsysenter 

Følg meg på INSTAGRAM eller FACEBOOK  for å få med deg neste innlegg! :)

3 kommentarer

Lilli

04.06.2017 kl.18:26

Så kjekt :)

Ingrid Bergtun

04.06.2017 kl.21:05

Lilli: ja, veldig moro!:)

13.01.2018 kl.22:17

Heisann :) Jeg er en helt nybegynner på sying og har til nå bare brukt min mors gamle symaskin. Nå er det ikke lenge til jeg har bursdag og tenkte jeg skulle ønske meg symaskin, har du en du kunne anbefale?

Ingrid Bergtun

15.01.2018 kl.20:33

Anonym: hei! Så kjekt! Det spørs litt på budsjettet, jeg er veldig fornøyd med min Brothermaskin. Jeg tror det er lurt å kjøpe en god maskin, enten brukt eller ny for da slipper du mye unødvendige problemer som kan ødelegge sygleden! Lykke til med syingen:)

Skriv en ny kommentar

Ingrid Bergtun

Ingrid Bergtun

26, Stavanger

Denne bloggen håper jeg vil være til inspirasjon for deg som syr eller har lyst til å begynne å sy. Jeg sydde for første gang i påsken 2016. Etter mange timer bak symaskinen kan jeg nå sy hva som helst og har fått mulighet til å være en av deltakerne i Symesterskapet på NRK.

Kategorier

Arkiv