hits

Redesign av ullteppe!

Jeg kjøpte et gammelt ullteppe hos Fretex i Stavanger i slutten av mai. Teppet brukte jeg til et vors jeg skulle ha på verandaen sammen med Martinus men i løpet av vorset ble teppet litt ødelagt. Siden da har det ligget i et skap og støvet ned. I dag bestemte jeg meg for å gjøre noe med det.


 

SAMSUNG CAMERA PICTURESEgentlig tenkte jeg å sy om ullteppet til en jakke, men jeg hadde ikke nok stoff. Men en ullgenser passer jo like bra som en jakke nå som det har blitt kaldt. 

Jeg har ikke laget en oppskrift denne gangen, men genseren er veldig enkel å lage hvis du vil prøve deg. Jeg klipper først ut forstykke og bakstykke. Så syr jeg skuldersømmene før jeg klipper ermer. Ermene sys på og så syr jeg sidesømmen til slutt. Jeg brukte ikke mønster, bare en gensker jeg hadde fra før som jeg klippet forstykket og bakstykket etter. 

 

Her er litt flere bilder av genseren: 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I morgen begynner Symesterskapet på NRK1. Jeg er syyykt spent på hva dere syns. Skru på TVen kl. 19.45 eller se det fra og med kl. 15.00 på NRK nett TV. 

<3 I 

12 kommentarer

Victoria Larsen: takk!:D

Så lurt, og resultatet ble superfint som alltid! :-)

Little Miss Sunshine: Tusen takk!

Genialt!!!! knall stilig:)

Kan du lage en oppskrift eller video på denne? Har sykt lyst til å sy en sånn en, men er usikker på hvordan du har laget halsen

Enig med Frida! Har utrolig lyst til å se hvordan du lagde den:)

Suzanne: Så gøy å høre! Jeg skal skrive det opp på to do listen min:D

Hei. Syyykt kul genser! Jeg hadde egentlig lyst til å lage en jakke. Hvordan ville du gjort det?

Erle: Hei! Tusen takk! Åh det tror jeg blir kult! Jeg ville sett etter en jakke jeg har fra før og prøvd å kopiere delene tror jeg. Lykke til med prosjektet <3

Den er så fin! Hvordan måler du opp og lager halsen?

Sonja: Tusen takk! Jeg bruker hullet i halsringen og måler hvor stort det er:) Det er ikke noe stretch i stoffet, så lengden på halsen må være like lang som halsringen :)

Skriv en ny kommentar