hits

IngridTEE

I helgen hadde jeg besøk av INGRID L. Det har vært en skikkelig jobbehelg. Vi har nemlig på et par kvelder designet IngridTEE og laget IngridTEE the movie!! 
 
Målet med t-skjorten er å inspirere deg som har lyst til å sy, men som får noia av mønster, målebånd, sybegreper til å sy deg en t-skjorte på en kveld. T-skjorten skal lages av gammelt stoff, gjerne duker, gardiner eller andre tekstiler som ikke blir brukt men som kan bli en nydelig IngridTEE! 
 
I dag lanseres filmen
 
her er et par utgaver av genseren; 

Her var vi på stoffjakt hos Fretex! 
 

En av variantene vi lagde. 
 

Bruk hashtaggen #ingridTEE hvis du lager den. Man kan bruke alle slags materialer så lenge det er gjenbruk. Jeg skal blant annet lage meg en IngridTEE av noen tepperester. Det kommer til å bli en favoritt. Vi gleder oss vilt til å se resultatene! 
 

5 kommentarer

Så kul, denne skal jeg teste ut i helgen, må på skattejakt først:) Har nettopp kjøpt meg både vanlig symaskin og overlock, så er nybegynner men veldig klar for å bli god;) anbefaler dere å bruke overlock til å sy sammen alle delene, og så vanlig til å sy brettekantene til slutt?

Camilla: så kult!! Vi har brukt overlock og vanlig maskin over alt på t-skjortene (ikke oppskriften for vi tenkte det var greit å tilpasse de som ikke har begge typer maskiner). I avslutningene i hals, ermer og nederst prøvde vi begge deler både dobbelbretting og søm og overlock og søm :) du kan jo prøvde deg frem litt! Jeg gleder meg til å se resultatet!!

Takk for svar!! Er på vei til bestemor nå, håper å finne mye spennende😊 Har dere brukt mest bomull uten stretch?

Tusen takk for inspirerende film! :) Kjempefin t-skjorte. Herlig med redesign

Glad dere viser hvordan dere lager ermer. Så enkelt! :) Har ikke blitt fortrolig med overlocken på min Janome Easy Jeans 22 maskin. Går vel bra med sikksakk også?

Hilsen Lisa

Elisabeth Solum: så kult at du syns det!! Takk<3 ja, sikksakk går bra!

Skriv en ny kommentar