hits

Hjemme igjen og på jakt etter kontor!

I går kveld kom vi hjem igjen fra Skeikampen. Bil - fly - buss, så var vi plutselig i Stavanger igjen. 

Det var sykt digg med et avbrekk fra jobbing, og nå har jeg masse nye ideer til prosjekter som jeg nesten ikke kan vente med å begynne på. 

Men det jeg tenker mest på om dagen er at jeg har lyst på et sted jeg kan jobbe. Et kontor eller mini atelier eller noe liknende. Jeg har sjekket ut det som ligger på finn.no og tenker å ta et par telefoner på tirsdag. Det er en verden av kontorlokaler der ute som jeg ikke ante fantes! Mange av de er akkurat det jeg har sett etter, men det står ikke noe om pris da, så det blir spennende å høre. 

Det hadde vært kult å dele kontor med noen også, jeg får lete videre. Tusen takk for tipsene jeg har fått så langt. Send meg gjerne en melding hvis du vet om noe eller er keen på å dele atelier med meg :D 

Ingrid B

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ingrid Bergtun

Ingrid Bergtun

26, Stavanger

Denne bloggen håper jeg vil være til inspirasjon for deg som syr eller har lyst til å begynne å sy. Jeg sydde for første gang i påsken 2016. Etter mange timer bak symaskinen kan jeg nå sy hva som helst og har fått mulighet til å være en av deltakerne i Symesterskapet på NRK.

Kategorier

Arkiv