hits

Oppskrift på festivalhatt!

Endelig, jeg har gledet meg til å dele denne! Da jeg la ut bildet av hatten på Instagram fikk jeg masse spørsmål om oppskrift! Ble så glad. Så nå har jeg laget en youtubevideo hvor jeg viser hvordan du lager den. 

Her er den første hatten jeg sydde med samme mønster. 

Planen er å legge ut oppskrift på shortsen, t-skjorta og jakka også! Så stay tuned! 

TRYKK på linken for å komme til oppskriften på YouTube. 
Link til videoen 

Ha en nydelig sysøndag <3 

Ingrid B

2 kommentarer

Merete

24.04.2018 kl.15:35

Hei. Hvilken hodestørrelse er denne beregnet til? Har ei venninne som har ca 5 cm mer i omkrets enn meg, da bør eg vel legge litt til på målene? Tusen takk for super oppskrift, vi er en gjeng som skal sy denne på sytreff på Sola i morra :-)

Ingrid Bergtun

24.04.2018 kl.20:27

Merete: Hei! Såå kult! Jeg har skrevet en korrigering i kommentarfeltet på YouTube, for jeg så plutselig at rektangelet har feil lengdemål. Det skal være 30*8 cm i originalmønsteret. Jeg har 58cm omrkets rundt hodet så minus sømrom passer den akkurat til meg. Dere bør legge til slik at omkretsen til sirkelen passer lengden på rektangelet sydd sammen hvis det gir mening? :) Håper det! Lykke til på sytreff! :D

Skriv en ny kommentar

Ingrid Bergtun

Ingrid Bergtun

26, Stavanger

Denne bloggen håper jeg vil være til inspirasjon for deg som syr eller har lyst til å begynne å sy. Jeg sydde for første gang i påsken 2016. Etter mange timer bak symaskinen kan jeg nå sy hva som helst og har fått mulighet til å være en av deltakerne i Symesterskapet på NRK.

Kategorier

Arkiv