hits

Planlegg mai med meg!

Jeg har sett massevis av bullet journal videoer på Youtube i det siste. Der folk lager sine egne planleggingsbøker fra scratch. Jeg blir så inspirert av det, så nå er det noe nytt jeg tenker å begynne med. Jeg skal prøve å lage en ny for hver måned. Kanskje blir jeg litt flinkere for hver gang. Jeg ble ikke superfornøyd med designet denne gangen, men jeg la det ut likevel, så ikke drep bullet journal selvtillitten min i kommentarfeltet, plis. 

 Heng deg heller på! Det er kjempedigg å sitte å tegne og det er en verden av inspirerende bilder og videoer der ute man kan se etter. 

Jeg brukte blyant, linjal og to ulike tusjer. That´s it. Den sorte tusjen er en helt vanlig tynn sort tusj. Den rosa heter promarker. Hvis man legger flere lag blir den mørkere i fargen og det får en skygge-effekt når man tegner. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I tillegg til en oversikt over planene de ulike dagene i mai har jeg laget en side for økonomi og syprosjekter. Jeg kommer sikkert til å gjennomføre flere enn 5 syprosjekter i mai, men jeg skal hvertfall planlegge 5 av dem. De fleste av syprosjektene mine er ganske spontane, men noen ganger planlegger jeg dem litt nøyere. 

Ingrid B

5 kommentarer

ingrid

02.05.2018 kl.16:29

Stilig :) Det ble kjempefint!

Det eneste var at musikken i filmen er veldig høy, og det var litt vanskelig å høre hva du sa...

Ingrid Bergtun

02.05.2018 kl.22:01

ingrid: takk! ? jeg skal fikse på det til fremtidige filmer! ??

Helen

04.05.2018 kl.07:58

Jeg blir så inspirert 😀 tusen takk.

Du bare gjør det, også blir det så fint😄

Ingrid Bergtun

04.05.2018 kl.21:13

Helen: tusen takk, Helen!<3

Siri

05.05.2018 kl.19:05

Så fin bok og video! BuJo er kjempegøy!! :-D

Skriv en ny kommentar

Ingrid Bergtun

Ingrid Bergtun

26, Stavanger

Denne bloggen håper jeg vil være til inspirasjon for deg som syr eller har lyst til å begynne å sy. Jeg sydde for første gang i påsken 2016. Etter mange timer bak symaskinen kan jeg nå sy hva som helst og har fått mulighet til å være en av deltakerne i Symesterskapet på NRK.

Kategorier

Arkiv