hits

Hvordan redde plantene i ferien?

Før jeg reiste på ferie spurte jeg instagramfølgerne mine om tips til å redde plantene mine i de tre ukene jeg er borte. Jeg fikk utrolig mange bra tips! Flere spurte om jeg kunne dele tipsene, så jeg la ut på storyen min. Siden det forsvinner straks deler jeg det her også. Dere er fantastiske.

Veldig mange anbefalte meg å putte en flaske med vann opp ned i jorda, men det kom flere andre gode tips også. Sjekk dem ut nederst i innlegget. 


Det er altså den gjengen på bildet over jeg skal prøve å holde i live :P 

  1. Montér en flaske vann og blomstertut man får kjøpt i blomsterbutikken. Sett flasken opp ned og planten drikker litt hver dag. Du kan bruke store flasker så lenge flasken står støtt. 
  2. Hvis de står i potter med hull i bunnen kan du sette plantene i en balje med vann. Eller fylle vasken med vann og plassere dem oppi der. 
  3. Feriekoloni i dusjen på vått avispapir. 
  4. Vannperler fungerer utrolig bra.
  5. Klipp opp en bleie/ et bind og blande pulvere inni med masse vann. Ha den massen på toppen av jorda. Da trekker den sakte ned. 

Jeg gikk for vann i vasken, for jeg hadde ikke så god tid før jeg reiste. Men si fra hvis du har enda flere tips eller om du har testet noe av det som fungerer! 
Takk for tipsene <3 

Ingrid B 

2 kommentarer

Kaja Borgersen

01.07.2018 kl.23:28

Dette er noen tips jeg skal ta med meg i ferien :-)

Ingrid Bergtun

04.07.2018 kl.11:27

Kaja Borgersen: Så gøy å høre! Jeg digga også tipsene :)

Skriv en ny kommentar

Ingrid Bergtun

Ingrid Bergtun

27, Stavanger

Denne bloggen håper jeg vil være til inspirasjon for deg som syr eller har lyst til å begynne å sy. Jeg sydde for første gang i påsken 2016. Etter mange timer bak symaskinen kan jeg nå sy hva som helst og har fått mulighet til å være en av deltakerne i Symesterskapet på NRK.

Kategorier

Arkiv