hits

SkandinaviaSyr september 2018

I april lagde jeg og Ingrid Vik Lysne Skandinavias største sykonkurranse på Instagram. Vi hadde som mål å samle alle syinteresserte i hele Skandinavia med ulike utfordringer hver dag i en hel måned. Det gikk over all forventning og nå, 10. september kjører vi på med en ny runde!

Idéen bak konkurransen kom fordi jeg opplevde sying som en litt ensom hobby. Jeg kjente ingen som sydde, samtidig så oppdaget jeg at det var sykt mange med samme hobby på Instagram og facebook. Disse hadde det vært gøy å bli bedre kjent med og å finne enda flere flinke syfolk. Jeg ringte Ingrid en dag i januar og pitchet idéen og hun var HELT med! Vi fikk også med de andre i Symesterskapet, og en hel haug av sponsorer. Alt gikk veien, slag i slag og i underkant av en måned etter telefonsamtalen med Ingrid var konkurransen i gang.

Etter februar i fjor var vi heelt utslitt, det var sykt mye å holde styr på på samme tid og vi ville jo følge med og like alle bidragene i konkurransen. Så både jeg og Ingrid satt på Instagram 24/7, haha! Det ble delt over 11000 bilder totalt i konkurransen. Sjekk ut #skandinaviasyr på instagram for å se bidragene fra forrige gang.

Nå har vi ladet opp og er klare for en helt ny runde med SkandinaviaSyr. Vi har brukt litt lenger tid på planleggingen denne gangen. Konkurransen varer kun i 14 dager og vi skal avslutte med et foredrag og en egen konkurranse på Design by Me. Så hvis du er bittelitt interessert i søm eller har sydd hele livet er du hjertelig velkommen til å delta i konkurransen. Jeg lover deg et større nettverk og enda flere cyberspace syvenner.

I løpet av de neste dagene kommer det mer informasjon på våre instagramprofiler, vi kommer til å presentere sponsorene vi har med oss, og vi kommer til å kjøre en liten konkurranse, også vil temaene og reglene for denne runden bli presentert. Jeg kan nesten ikke vente til det starter!! Det kommer til å bli inspirasjonsfest på insta igjen med fokus på SØM!!

Ha en nydelig dag <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar