hits

Outfit

Ina Wroldsen i mitt design!

I går hadde Ina Wroldsen konsert i Bergen. Og hun hadde på seg en outfit jeg har laget!  JEG har sydd den outfiten der. Haha. Det er helt vilt! 

Jeg har holdt dette hemmelig en evighet nå, men endelig er det på tide å fortelle det! Det startet med at Ina tok kontakt med meg rundt november. Hun spurte om jeg var keen på et morsomt samarbeid! Jeg bare JAA! shit, er det sant? Hun sa at hun syns det jeg holder på med er kult og ville møtes for å diskutere stage-wear. 

 
Så da befant jeg meg plutselig hjemme hos Ina rundt juletider i fjor. Vi tok en kaffe og pratet en stund før vi gikk ned til klesskapet hennes og så på de plaggene hun digger mest. Fy søren for en fantastisk dame! 
 
 
Jeg brukte flere uker på outfiten, vi startet med å maile frem og tilbake og diskutere ideer til fargekombinasjoner og sånn og landet på de på bildene. Outfiten har fransk søm over alt, og den er satt sammen av fargeblogger i ulike størrelser. 
 
Jeg begynte å jobbe med outfiten i januar, og var ferdig i begynnelsen av februar. Jeg hadde så sykt lyst til å fortelle det hele tiden, men det ble med noen snikbilder av hva jeg jobbet med. 
 
 
 
Skjørtet er sydd av samme stoffet og med linning som matcher toppen. I tillegg har den gule stikninger som kontrast til det sorte stoffet. 
 
 
Syk følelse <3 
 
Takk til Ina Wroldsen som turte å satse på meg, og tenker annerledes når hun velger outfit. 
 
Ingrid B

 

JUMPSUIT #3

Nå har jeg sydd min tredje i det samme mønsteret. Mønsteret er fra Stoff og Stil og det samme er stoffet denne gangen. 

Denne jumpsuiten hadde jeg på meg på Design By Me messen i Lillestrøm i helgen. Her er et bilde av det: 

Jeg bruker omtrent en kveld på å lage den og sånne prosjekter elsker jeg, der jeg kan starte og fullføre samme dag. 

Jeg tok noen bilder underveis i arbeidet, men jeg dokumenterte ikke alle stegene derfor vil ikke denne posten fungere som en oppskrift. Men du kan i hvert fall se hvordan overdelen er sydd. Mønsteret er ment for stoff i stretch, men det stoffet jeg bruker her er det ikke stretch i, derfor måtte jeg legge til ekstra stoff så den skulle passe. 
 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Fremstykket klippes i en del mens bakstykket klippes i to deler på grunn av glidelåsen. SAMSUNG CAMERA PICTURES

Her er det strykeinnlegg på belegningen i halsutringningen. Ingen av disse tingene visste jeg hva var før et år siden, det er rart hvor mye man kan lære seg hvis man bare er motivert og har lyst. SAMSUNG CAMERA PICTURES

Overdelen tar form: SAMSUNG CAMERA PICTURES

Overdelen tar lengst tid å sy av delene på jumpsuiten, det er litt på grunn av glidelåsen. SAMSUNG CAMERA PICTURES

Her er jumpsuiten i bruk forrige helg: Innlegget jeg skrev om messen kan du lese her

Nå skal jeg sy litt mer. Jeg tenkte snart jeg skulle lage et innlegg om hvorfor jeg begynte å sy og litt om tankene mine rundt Symesterskapet. Si fra hvis du har noen ønsker om hva jeg skal blogge om. 

Ha en nydelig tirsdagskveld! 

Følg meg på INSTAGRAM eller FACEBOOK  for å få med deg neste innlegg! :)

#tirsdag #hverdag #jumpsuit #helg #outfit #antrekk

Rosa Jumpsuit til innflytningsvors

Nå er det søndag og det er ganske digg. Vi hadde vors for første gang i den nye leiligheten i går, og den anledning sydde jeg meg denne jumpsuiten. 


 

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Det var sent fredag kveld da jeg bestemte meg for å sy antrekket, jeg hadde tenkt på det tidligere og kjøpt inn stoff og sånn, men plutselig var helgen her! Til tross for litt stress rakk jeg å bli ferdig og resultatet ble jeg superfornøyd med! 

Jeg tok dette bildet fredag kveld kl. 21.30 ca. Her ser man hva dårlig lys kan gjøre med fargen på et stoff! 

Nummeret på mønsteret er: 20035-38 og det er kjøpt hos Stoff og Stil. Jeg sydde en jumpsuit av sammen mønster tidligere i sommer, her er et bilde av den: 

Det er ganske sykt hvor forskjellig et plagg sydd med samme mønster kan bli kun fordi stoffet er forskjellig. Det står på mønsteret at man bør bruke jersey, så jeg la til en del ekstra stoff i jumpsuiten på bildet over. SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Ha en fin søndag! 

Følg meg på INSTAGRAM eller FACEBOOK  for å få med deg neste innlegg! :)

#jumpsuit #søndag #helg #fest #antrekk #outfit

Giveaway!

Jeg feirer 990 følgere på instagram med en liten giveaway! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Du kan vinne fem av disse hårstrikkene i forskjellige farger:) 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES 

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å følge bloggen min (og skrive i kommentarfeltet at du er med). Eller tagge en venn i konkurransebildet på insta. Hvis du gjør begge deler er det større sjanse for å vinne. 


 

Hvis du ikke vil være med i konkurransen, men har sykt lyst på en sånn strikk kan du sy en selv ved å følge denne oppskriften! :D 

Følg meg på INSTAGRAM eller FACEBOOK  for å få med deg neste innlegg! :) 

#giveaway #konkurranse #gratis #strikk #mote #søndag #vinn #hårstrikk #fashion #sy #stoffrester

 

 

Omslagskjole - wrap dress

Dette må være den ultimate sommerkjolen. Det er en bestilling jeg har fått, og jeg trodde den skulle bli fin, men jeg visste ikke at jeg kom til å like den såå godt! Den er ikke helt ferdig enda, men jeg vil vise dere hvordan den ser ut så langt. 
Må nok lage en til når jeg er ferdig med denne! :) 


SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det som gjenstår er å sy overdelen sammen med skjørtet og å sy belegg langs åpningen foran.  I tillegg må jeg legge den opp :) 

Ha en super dag i solen! :) 

Følg meg på INSTAGRAM eller FACEBOOK  for å få med deg neste innlegg!