Scrunchie with a view..

..eller hårstrikk med utsikt! <3 

Jeg har vært uten symaskin i litt under en uke, og da måtte jeg jo ha med meg litt sysnacks. Så jeg gjorde masse hårstrikker klare så det bare gjensto håndsøm og pakket dem med meg på tur. Det var så utrolig vakkert der jeg var (Sandsøya utenfor Ålesund), derfor ble alle bildene utrolig fine. Utsikten fra familiehuset til samboeren er noe av det fineste jeg har sett.

Jeg klarte til og med å få ferdig et par hårstrikk på flyet mellom Ålesund og Oslo!:) 

Alle strikkene mine har sin egen historie. Stoffet fra denne hårstrikken har jeg tatt med meg fra Qatar da jeg var der på ferie i påsken. De hadde utrolig mange supre stoffbutikker der, jeg gikk meg nesten vill. 

De tre strikkene jeg har på hånda her er også helt unike. Den nederste er Qatar- strikken, den øverste har jeg kun en av, den pleide å være en gardin i sitt tidligere liv. Den i midten er restestoff fra en omslagskjole jeg sydde i gave til mamma da hun hadde bursdag 7. juli. 

Bildet under er et forsøk på en kreativ måte å vise frem alle strikkene samtidig.. Fungerte sånn middels! 

BWx0qEBDg_X

Norge er vakkert dere! 

Takk for at dere er så interessert i hobbyen min! Er så gøy å selge på ´tise og å legge ut bilder på insta! Dere gir meg suupermasse motivasjon! Jeg ble spurt om jeg kunne lage oppskrift på toppen jeg hadde på i innlegget redesign til barn. Det skal jeg prøve å få gjort i helgen! #Staytuned! 

 

Oppskrift på strikkene finner du her! 

 

#sommer #norge #view #hårstrikk #scrunchie

 

2 kommentarer

Siste innlegg