Tomine Harket var keen på en redesignet hårstrikk!

Altså jeg digger Tomine Harket! Jeg ble nesten litt forelsket da hun sang på Stavernfestivalen i år! Så dere den fete outfiten? 

BWYJbGdjfqO
 
Uansett, har hun ofte på seg den scrunchien hun har i håret på bildet over, så jeg tenkte kanskje hun ville ha en redesignet en. Derfor la jeg ut dette bildet på instagram i går kveld: 
 
BXEKNPqDTu0

Teksten jeg skrev var: 
Kjære @tomineharket ✨ Dette innlegget og hårstrikken på bildet er dedikert til deg! Jeg har nemlig lagt merke til den rosa hårstrikken du ofte går med. Jeg driver og syr hårstrikker av tekstiler folk ikke vil ha lenger. Denne du ser her var en gardin fra @fretexbreigata i sitt tidligere liv, nå håper jeg den kan bli din nye hårstrikk! (Som du ser er den litt rosa). Jeg digger musikken din og det du står for, Tomine. Og for å komme til poenget lurte jeg på om du kunne tenke deg en redesignet hårstrikk? #redesign #syom #hårstrikk

Så gikk jeg i dusjen og vurderte typ 30 ganger om jeg skulle slette det men såå! SVARTE TOMINE! 

Altså hun er så sykt søt! 

Glad jeg ikke slettet den for å si det sånn! 😀 

Strikken jeg sender henne er redesignet av en gardin fra Fretex i Stavanger. Jeg syns den er supersøt. Jeg selger dem på ’tise også. Jeg lagde 7 og nå har jeg solgt 4 stk. Så hvis du vil sikre deg en kan du følge denne linken. 

Ellers vil jeg bare takke dere for at dere kikker innom bloggen min! I dag er en merkedag faktisk, jeg er på 55 plass over mest leste blogger! DET ER SYKT! Plutselig var det søren meg nesten 1200 folk innom her i går. Tuusen takk 🙂 Send meg gjerne tilbakemeldinger om hva jeg burde blogge om. Dere er gode <3 

Følg meg på INSTAGRAM eller FACEBOOK  for å få med deg neste innlegg! 🙂

#oppskrift #hårbånd #sommer #mote #sy #hobby #redesign

4 kommentarer

Siste innlegg