Litt tanker etter at første episode av Symesterskapet er sendt på NRK!

Jeg ble kastet rett tilbake i syrommet av å se første episode. Stemningen, stresset, varmen, tidspresset.

Og dette er virkelig noe av det morsomste jeg har gjort. 

Jeg fortalte litt om det i dette intervjuet som Byas gjorde av meg, her forteller jeg litt om forbedredelsene og hvordan jeg begynte å sy. 

Jeg tror ikke jeg skjønte hvor breialt det var å melde seg på Symesterskapet når man bare har sydd i ett år, men jeg er virkelig glad jeg ikke lot meg stoppe av frykten for å ikke få det til. 

Bildene som kommer under er fra dag 2 av innspilling hvor vi sydde kosebuksen. Bildene er tatt av fotograf Marit Hommedal. 

Heldigvis gikk alt som planlagt da jeg sydde buksen. Omslagsskjørtet vi sydde som første oppgave gikk jo litt over stokk og stein som Andreas Feet sa da han skulle bedømme det. 

Jeg har fått en del spørsmål om mønsteret og stoffet buksa er laget av. Begge deler er kjøpt hos Stoff og Stil. Men jeg har ikke klart å finne igjen mønsteret. Det opprinnelige mønsteret er av en bukse med strikk i livet. Jeg droppet strikken og la til skjult glidelås midt bak. Stoffet tror jeg de fremdeles selger. 

Det var ganske rart å ha Tine Solheim og Andreas Feet gående rundt mens man sydde, men ganske hyggelig også. 

Absolutt alle følelsene kom tilbake da jeg så episoden, og det var utelukkende positive følelser. Jeg er utrolig imponert over hvordan klippegjengen i NRK har klart å fremstille settingen akkurat slik jeg opplevde det! 

Egentlig er bloggen min ment for oppskrifter og syinspo, så jeg prøver å oppdatere den et par ganger i uken, men hvis du vil ha oppdateringer oftere legger jeg ut bilder på instagram hver dag så der er det veldig hyggelig hvis du vil følge meg:) 

Bildet under er fra dag jeg prøvde reflekskjolen jeg sydde i episode 1. Satt som et skudd, så halloween kostymet mitt er i boks! 😀 

Ba6vHxGB79I

Tusen takk for alle de positive tilbakemeldingene! Si fra hvis det er noe du vil jeg skal skrive om på bloggen. 

Ingrid B

3 kommentarer

Siste innlegg