Ny mandag, ny episode av Symesterskapet!!

Jeg kjenner fortsatt litt på sommerfugler i magen nå som det snart er mandag igjen og det kommer en ny episode av Symesterskapet. 

BbJKr1VBqa4

Som man skjønner av den lille teaseren til episode 2 går det ganske galt når jeg skal rynke en lang stoffbit.. haha. Klippet er faktisk akkurat slik jeg husker det! Brage sa det han sa og så gikk det et par sekunder og så ryker tråden! Helt krise.. Nå begynner det virkelig, en av oss skal hjem og konkurransen er i gang på ekte.

Jeg er utrolig takknemlig for tilbakemeldingene som har kommet etter første episode. Det har vært over all forventning og gitt meg enorm motivasjon til å fortsette med syprosjektene mine. Bildet over er fra episode 1, under frokosten. Bjørgen er virkelig en nydelig dame. Jeg fortalte henne at jeg var nervøs for hva folk ville tenke og sånn om å være på TV. Hun lærte meg at man velger helt selv hvilke tanker og innspill man velger å ta med seg videre og hvilke man ikke bærer på. Dette har jeg tatt til meg og prøver å huske på når jeg begynner å tenke negativt, for det skjer jo i blant. 

 

Bildene over er fra et av favorittøyeblikkene mine fra den første episoden. Bonding på høyt nivå! 

Jeg gleder meg og er veldig spent på hva folk tenker om episode 2!! 

Ingrid B

 

1 kommentar

Siste innlegg