#SkandinaviaSyr – Skandinavias største sykonkurranse på Instagram!

Vi deltakerne i Symesterskapet med meg og Ingrid Vik Lysne i spissen er stolte arrangører av Skandinavias største sykonkurranse på Instagram!

Den foregår i hele februar og målet er å bygge nettverk, spre syglede, inspirere andre og selv bli inspirert.

Vi ser utrolig mye syglede rundt oss, og bestemte oss for å samle syfolk i Skandinavia til en konkurranse. Vi har fått med oss fantastiske sponsorer som deler ut premier for mange mange tusen kroner og responsen nå som vi er inne i dag 3 av konkurransen er enorm og stadig økende (!!)

På bildet under ser du temaene for hver dag. Om morgenen den akutelle dagen beskrives de grundigere, men alle temaene er veldig åpne for tolkning og tilpasning. Vi ønsker å bli kjent med alle typer syere og at syinteresserte skal bli kjent med hverandre.

Sjekk ut hashtaggen #skandinaviaSyr for å se alle sine bidrag i konkurransen. På instagramkontoen @skandinaviasyr deler vi bilder fra konkurransen hver dag og annonserer vinnere.

Det har i skrivende stund blitt delt over 1800 bilder på hashtaggen. Jeg har ikke ord.

Tusen takk til alle som er med, og hvis du syns det hørtes litt gøy ut er det lov å kaste seg inn i konkurransen når som helst. Man trenger kun å være med de dagene man har lyst, for å vinne premiene må man følge retningslinjene for den aktuelle dagen du vil delta!

2 kommentarer

Siste innlegg