Hyggelig å hilse på deg, hva driver du med da?

Nå har jeg kommet hjem fra åpningsseremonien av Ydalir. For et fantastisk hotell! Jeg er kjempestolt av Martinus som jobber hardt for drømmene sine. Han har alltid inspirert meg veldig der. Åpningen av hotellet var ganske fancy greier. Det var masse presse der. Hotellet er Norges første Universitetshotell, men det skal drives som et helt vanlig (superfresht) kommersielt hotell. Det er veldig mange som er involvert i driften. De har aksjonærer fra mange av de største hotellkjedene i Norge og overskuddet hotellet genererer skal gå til UiS, slik at hotellet blir en gave som gir avkastning over tid. Mer penger til utdanning i Stavanger med andre ord. Fantastisk! 

Men, nå er jeg hjemme igjen og det blogginnlegget skal handle om i kveld er et spørsmål jeg sliter litt med å svare på. Jeg har møtt en del nye folk i det siste, både privat, gjennom jobb og gjennom Martinus sin jobb. Rett etter hilsing kommer nesten alltid spørsmålet; hva driver du med da? Jeg syns noen ganger det er så vanskelig å svare på. Jeg har så mange roller og samtalene ender i helt forskjellig retning avhengig av hva jeg svarer. Men det er litt spennende å forske på egentlig. 

Her om dagen svarte jeg at jeg jobber med å bygge opp min egen business. Åja, så spennende svarte personen og neste spørsmål var innen hva da? – Sying. Samtalen stoppet litt opp etter det. Jeg skal jo ikke leve av bare sying. Det er sosiale medier, kurs, foredrag, blogging og samarbeid som egentlig er greia mi. Men det ble så mye å forklare, så jeg parerte med et spørsmål tilbake i stedet.

Jeg føler det man driver med definerer deg så veldig som person, og jeg klarer ikke å finne det perfekte svaret. For et halvt år siden ville jeg sagt at jeg jobber som lærer, men da blir man jo plassert i en helt annen kategori. Ingenting stemmer helt. 

Kanskje jeg legger litt mye i det. Uansett skal jeg forske videre og komme frem til et svar jeg føler plasserer meg akkurat i den båsen jeg ønsker å være i. 

Blogges i morgen da. 

Ingrid B 

 

6 kommentarer

Siste innlegg