Ambassadør for BE:ECO!

For noen måneder siden hadde jeg besøk fra Oslo. En av gründerne bak netthandleriet BE:ECO kom for å bli bedre kjent med meg som leverandør og for å diskutere muligheter fremover. 

Det var et kjempehyggelig møte og vi pratet i flere timer om nettbutikken deres og om syingen min. Jeg har frem til da kun hatt kontakt med dem per e-post, og det var hyggelig å møte henne i virkeligheten. 

Vi ble enige om et nytt produkt jeg skal designe for butikken. Det er foreløpig hemmelig, men jeg kan avsløre at det er noe kundene i nettbutikken har etterspurt og at det mest sannsynlig skal lages i gjenbrukstekstiler. Jeg holder på å testsy for dem om dagen. Jeg skal også lage oppskriftsbrosjyrer med enkle redesignprodukter. Hvis det blir gjenbrukstekstiler skal jeg bruke stoffene på bildet under i første bestilling. 

Nå henger de til tørk etter vask, snart klare for klipping. 

En annen ting vi ble enige om på møtet er at jeg skal bli ambassadør for nettbutikken. Jeg er kjempestolt av samarbeidet vi har så langt og dette kommer til å bli veldig gøy. De har utrolig mange flotte produkter og nå skal jeg velge noen som jeg skal teste og skrive ærlige vurderinger av. De har blant annet satset på DIY – hudpleie. Det gleder jeg meg til å teste ut. Jeg skal også dyrke noen grønnsaker på kjøkkenet hjemme. 

Jeg digger små ting man kan gjøre for å redde verden litt, og jeg håper samarbeidet med BE:ECO skal gjøre det lettere for meg å produsere mindre søppel i hverdagen, samtidig som jeg kan vise frem alle de fantastiske produktene de har! 

Ha en super helg u guys. 

Ingrid B

1 kommentar

Siste innlegg