Mandag – ny uke nye muligheter. Sånn er jeg.

Nå sitter jeg hjemme i sofaen og reflekterer litt igjen. Jeg har akkurat dusjet og funnet frem selvbruningsmoussen jeg brukte i fjor sommer. Jeg håper den er best før, ikke dårlig etter for å si det sånn.

Planen er å bli like tan som på bildet under til i morgen. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

I morgen skal jeg nemlig spille inn en liten promofilm i samarbeid med Hjem2018 og Fretex. Vi skal snart invitere dere til å bli med på årets feteste konkurranse! Et stikkord er redesign og gratis ting fra Fretex, resten er hemmelig! Følg med på instagramkontoen hjem2018 fremover. Der kommer informasjonen først. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Uansett, det jeg sitter her og reflekterer litt rundt er alle de “monday go away” postene jeg ser på instagram hver mandag. Jeg kjenner meg så sykt lite igjen. Jeg gjorde det kanskje før, da traff de meg litt, men i dag har jeg innsett at ting har forandret seg der. 

Jeg trodde ikke jeg ville bli en sånn; ny uke nye muligheter person, men helt seriøst lever jeg for mandager om dagen. Det skjer alltid noe spennende. Det føles litt som om mandag er dagen folk kontakter folk for samarbeid. I hvert fall er det mandager jeg får flest nye spennende e-poster eller meldinger i inboksen på Instagram. Jeg gleder meg til å oppdatere dere på hva dagens to nye syke muligheter innebærer, men jeg må jo lande dem først..

Jeg har også fått en stor bestilling fra Be:Eco i dag, det blir blant annet syoppskrift og ny scrunchiekolleksjon i tillegg kommer det nye produktet jeg har prøvesydd for dem. De har sendt meg produktene jeg skal teste for dem også nå. DET gleder jeg meg til. Selvom M hadde en liten alvorsprat med meg i går. Han mener jeg må begynne med sånn-en-ting-inn-en-ting-ut system, jeg er jo en liten samler, og i går sa han at han snublet tre ganger på vei mot sengen før han skulle legge seg. Velkommen hjem, baby. 

Vi krysser fingrene for at jeg ikke er helt grønn i ansiktet i morgen!! 

Ingrid B

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg