Stylingbymalin og promoinnspilling.

For en dag det har vært. Når jeg får oppleve dager som denne tenker jeg at all den harde jobbingen som noen ganger kan føles litt kvelende er verdt det. 

Dagen startet kl. 07.10 hos Malin på Aprés frisørsalong i Stavanger. Det er lenge siden jeg har gått ut av leiligheten usminket og med sovesveis, men i dag skulle Malin ordne sminke og hår. Jeg hadde nemlig min første promoinnspilling på agendaen i dag. 

Jeg og Malin bytter hår/ sminke mot sykurs. Det er tidenes deal, og hun er helt fantastisk å henge med! 

Klokken 08.05 kjørte jeg fra frisøren på Storhaug til Madla for å levere bilen på hotellet til M. Han trengte den nemlig på jobb og jeg skulle videre til promoinnspilling rett i nærheten.

Mens jeg var der hadde jeg tid til å ta litt bilder av det nyeste produktet jeg har designet for BE:ECO. Jeg sparer et eget blogginnlegg til å fortelle om det. Men her er et bilde likevel. Jeg syr tøyservietter i 2hand materialer for dem. De kommer for salg i nettbutikken når jeg er ferdig med den siste bestillingen til dem. 

Ydalir hotell er perfekt location for bildene mine, så jeg kommer nok til å benytte meg av det mer! Hva tror dere om tøyserviettene? Kommer de til å slå an? 

Klokken 8.30 kjørte Martinus meg til Fretex Madla som var første Location for filminnspillingen. Jeg gleder meg sykt til å vise frem resultatet, og håper alle som leser bloggen min er gira på å bli med på det vi inviterer dere til. Jeg nevnte to stikkord i det forrige blogginnlegget; redesign og gratis ting fra Fretex!! 

Her er litt behind the scenes bilder fra dagen. 

Gøyeste jeg har gjort i år tror jeg. 

Filmen skal kun vare i et minutt, for å passe Instagram sitt format, likevel brukte vi hele dagen på filming. Hver setning skal ha sin egen location rundt omkring i Fretexbutikkene. 

Denne scenen er fra Fretexsorteringen, de har en egen butikk der med masse møbler. Det er så mye KULT! 

Det ligger flere bilder på instagramstoryen min fra dagen. 

What a day! Nå skal jeg fortsette å jobbe litt. 

Ingrid B

 

Siste innlegg