Regnskapsfører eller ikke?

Jeg har tatt med meg JOCO koppen jeg fikk i posten av BE:ECO i går på café. Jeg tenkte jeg skulle prøve å komme meg litt ut av leiligheten de dagene jeg ikke har avtalte møter fremover. Det blir mye jobbing hjemmefra, og mye av det jeg driver med kan jo skje hvor som helst. Så nå sitter jeg på Espressohouse i Stavanger og svarer på mail, blogger og planlegger dagen. 

Dagens største oppdrag er å skaffe meg regnskapsfører. Jeg har lenge forsøkt å sette meg inn i regelverket for enkeltpersonforetak som IngridBergtunSyr er. Uten hell. Eller det vil si med en gang jeg tror jeg har oversikt dukker det opp en ny ting jeg ikke forstår, og formuleringene i regelverket er kronglete og det er vanskelig å forstå hva som gjelder mitt foretak. 

Jeg hadde egentlig ikke planer om å skaffe regnskapsfører, men heller føre regnskap selv. Jeg trodde det i utgangspunktet bare var inntekter og utgifter man trengte å føre opp på og sende inn. Men så kom MVA inn i bildet, og da ble det vanskelig. 

Økonomi er en mye større del av businessen min enn det jeg kanskje har gitt uttrykk for tidligere, så jeg tenker å dele litt fra tankene mine rundt det fremover også, kanskje noen av dere har planer om å starte business, så kan dere lese hva jeg driver med. Det er jo til slutt det det handler om hvis jeg skal leve av blogging, design og søm. 

Ingrid B

 

4 kommentarer
  1. Høres smart ut å ha regnskapsfører! Da kan du konsentrere seg om sying og det du er god til!:)
   Og pass på å ikke bli svindlet. Enkeltmannsforetak blir ofte ringt ned og får masse mailer med skumle tilbud :O Og forbrukerloven gjelder enkeltpersoner og ikke firma

  2. Emma: Sant! Det var det jeg kom frem til. Det tar så mye tid å sette seg inn i det!

   Shit det har jeg ikke tenkt på, jeg har fått sykt mange telefoner fra selgere etter at jeg opprettet foretaket. Skal være mer på vakt:) Takk <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg