Påskeprosjekter uten symaskin!

Reklame | Stationery Island

Jeg har dratt til Skeikampen på hytta til foreldrene til M. Nå har vi akkurat kommet hjem fra en 10 km lang skitur (!!) Jeg har ikke gått på langrenn siden jeg var 12 år, så det var hardt. Men digg nå. 

Jeg har tatt med meg tre prosjekter til hytta.

Det første prosjektet 
Er sponset med tusjer fra Stationery Island. Jeg sendte dem en melding på instagram og spurte om de var interessert i et samarbeid. Jeg kom nemlig over siden dems og syns de legger ut mye inspirerende tegninger. Jeg har alltid vært glad i å tegne, jeg har tatt en liten pause fra det nå som sying er det eneste som står i hodet mitt, men her på hytta er det perfect! 

De sendte meg en pakke med tekstiltusjer da, så jeg fortet meg å sy en tote bag dagen før vi reiste. 

Jeg er veldig imponsert over tusjene. Tekstiltusjer jeg har brukt tidligere har spredt jeg stygt utover stoffet, men med disse var det akkurat som å tegne på papir. Tusjene har to sider, og de var i litt ulike farger på hver side, det var sånn jeg fikk blomstene til å se lysere ut noen steder og mørkere andre steder. 

De kan kjøpes her hvis du er keen på å teste dem ut selv. Jeg har tatt bilder av TOTE bagen underveis mens jeg lagde den også i tilfelle noen er interessert i oppskrift. Kommenter her eller send meg en melding på instagram så lager jeg det! 🙂 

Det andre prosjektet
Er et jeg har fortalt om tidligere. Jeg har bestemt meg for å brodere et verdenskart. 

Oppskriften kjøpte jeg her 

Ikke noe spons på dette prosjektet. Utstyret kjøpte jeg hos Stoff og Stil. Jeg måtte skjøte to biter for å få nok stoff. 

Det siste prosjektet 
Er å håndsy scrunchiene til BE:ECO. Jeg har preppet halvparten av de 86 strikkene de bestilte. Med prepping mener jeg sy, vrenge og stryke dem. Det som er igjen er å sette i strikk og håndsy dem. Jeg gleder meg til å vise frem den nye kolleksjonen, de er supernice! 

Har du noen påskeprosjekter på gang? 

Ingrid B

 

Siste innlegg