Isangs ansigtsmaske

Reklame | BE:ECO (beecoshop.no)

I dag er siste hele dag på hytta. I morgen skal vi tilbake til Stavanger igjen. Mamma kom opp i går sammen med kjæresten sin og lillebroren min. Jeg har tatt en jobbedag nå mens de andre er ute på langrenn og slalåm. DIGG. 

I dag har jeg testet en fair trade, økologisk, vegansk og naturlig ansiktsmaske fra BE:ECO. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Masken er i pulverform, og man blander den ut med vann før den påføres ansiktet. Jeg brukte først lokket til å blande den, men så fikk jeg høre fra BE:ECO folkene at leiren som er hovedingrediens i masken tiltrekker seg positivt ladede ioner når den blir våt. Derfor anbefales det ikke å bruke metall når man blander den ut. Så jeg lagde meg en ny omgang før jeg påførte som var helt metallfri. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

BE:ECO selger tre varianter av masken. Denne er mykgjørende og virker beroligende på tørr hud. Jeg har sensitiv hud som blir lett irritert, så jeg var spent på om den etterlot huden rød som mange produkter jeg har testet tidligere har gjort eller ikke. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Bland 1ts pulver med 2ts vann og rør godt til masken får en yoghurt-liknende konsistens. Så påføres den ansiktet, jeg brukte fingrene til å legge den på. Den skal kun virke i 1-5 minutter før den vaskes av med vann igjen. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Masken er laget av 50% økologiske produkter og 50% vilt høstede produkter. 16% av ingrediensene er fair trade og 32% er fremstil i EU.
Den er laget av

  • lyserød leire 
  • kolloid havre (det er havre som er finmalt og fremstil av hele havrekjerner. 
  • Lakrisrot 
  • Amalaki 
  • Amarantifrø-ekstrakt

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så til slutt, hva jeg syns om produktet;

Jeg elsker boksen, den er fresh og miljøvennlig (laget av 40-60% gjenbruksmaterialer) og jeg skal garantert bruke den til å oppbevare noe systasj når jeg har brukt opp masken. Masken var lett å blande ut, det ble litt søl med pulvere, men det var veldig lett å vaske bort igjen. Den var enkel å påføre, og det er digg at den kun skal være på i 1-5 minutter, det gjør det enkelt å bruke den i hverdagen når man ikke alltid har så mye tid til overs. 

Huden føles myk etterpå og jeg ble ikke rød slik jeg alltid blir av produkter jeg ikke tåler, så det betyr at den passet godt til min sensitive hud. Jeg kommer garantert til å bruke den flere ganger, og jeg elsker at den er produsert med tanke på miljøet og likevel gir gode resultater! 

Her er link til den i BE:ECO sitt netthandleri. 

Ingrid B

2 kommentarer

Siste innlegg