Ettervektsen er borte og jeg har fått ny sponsor!

Reklame | Aprés

Det er tredje gang jeg er hos Malin på Aprés nå, og hver gang kommer jeg hjem i helt supert humør. Noen mennesker har den påvirkningen på meg, og Malin er en av dem. I tillegg er hun dødsflink med håret mitt. 

Det startet med at Malin hadde sett på Symesterskapet og fulgte meg på Instagram, en dag tok hun kontakt og spurte om jeg ville komme til henne og fikse håret. Jeg bare JAA! Haha så kult! Men så ble jeg litt nervøs også, for jeg ante jo ingenting om frisørsalongen eller henne. Frisøren jeg har hatt tidligere i Stavanger har akkurat gått ut i permisjon, så timingen var perfekt. Jeg får så nært forhold til frisørene mine. 

Det viste seg å ikke være noen grunn til å være nervøs. Aprés og Malin imponerte meg fra første stund. Det er den fresheste frisørsalongen jeg har vært i, skikkelig kult lokale innredet akkurat etter min smak. Litt barokk blandet med skandinavisk stil. 

Det som topper det hele er at Malin også syr, så vi har sydd sammen et par ganger. Det er så gøy å møte folk med samme interesse, og vi har supermasse å prate om i de tre timene det tar å stripe etterveksten min. 

 

 

Hvis du er på leting etter frisør i Stavanger vet du hvor du skal gå -> Aprés 

Ingrid B

5 kommentarer

Siste innlegg