Ina Wroldsen i mitt design!

I går hadde Ina Wroldsen konsert i Bergen. Og hun hadde på seg en outfit jeg har laget!  JEG har sydd den outfiten der. Haha. Det er helt vilt! 

Jeg har holdt dette hemmelig en evighet nå, men endelig er det på tide å fortelle det! Det startet med at Ina tok kontakt med meg rundt november. Hun spurte om jeg var keen på et morsomt samarbeid! Jeg bare JAA! shit, er det sant? Hun sa at hun syns det jeg holder på med er kult og ville møtes for å diskutere stage-wear. 

BiH_pyyn36Z
 
Så da befant jeg meg plutselig hjemme hos Ina rundt juletider i fjor. Vi tok en kaffe og pratet en stund før vi gikk ned til klesskapet hennes og så på de plaggene hun digger mest. Fy søren for en fantastisk dame! 
 
BiJmXYKlPao
 
Jeg brukte flere uker på outfiten, vi startet med å maile frem og tilbake og diskutere ideer til fargekombinasjoner og sånn og landet på de på bildene. Outfiten har fransk søm over alt, og den er satt sammen av fargeblogger i ulike størrelser. 
 
Jeg begynte å jobbe med outfiten i januar, og var ferdig i begynnelsen av februar. Jeg hadde så sykt lyst til å fortelle det hele tiden, men det ble med noen snikbilder av hva jeg jobbet med. 
 
 
 
Skjørtet er sydd av samme stoffet og med linning som matcher toppen. I tillegg har den gule stikninger som kontrast til det sorte stoffet. 
 
 
Syk følelse <3 
 
Takk til Ina Wroldsen som turte å satse på meg, og tenker annerledes når hun velger outfit. 
 
Ingrid B

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg