Festvalbag mandag.

Jeg har akkurat kommet hjem etter en svipptur innom Stoff og Stil for å kjøpe strikktråd. Jeg skal tilbringe arbeidernes dag på Aprés i morgen for å fikse håret sammen med Malin. Det er det strikktråden skal brukes til. Jeg er superspent på hvordan det blir! 

I dag har jeg vært på jobb, på skolen. Etterpå dro jeg til denne nydelige locationen for å ta bilder av to av festivalbagene jeg har sydd til Mablisfestivalen. Det nærmer seg nå ass, da jeg snakket med de fra Mablis for første gang føltes det ut som en evighet til, og jeg var helt i hundre for at de tok kontakt og ville ha et samarbeid. Jeg er fortsatt i hundre egentlig, for det er et dødskult samarbeid, men det begynner å hope seg opp av prosjekter så jeg må jobbe på hvis alt skal gå i boks sånn jeg vil at det skal! 

Planen for disse bagene er å dele dem ut som giveaways. Mablis og jeg skal samarbeide om det fremover, vi må bare få trykket på logoen deres. Hvis du syr og er keen på å lage lik lagde jeg en oppskrift i fjor. Link her. 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Begge festivalbagene er sydd av gardiner fra Fretex. Kanskje ikke verdens fineste gardiner, men de gjør seg ganske godt som gymbager! 
 

Jeg gleder meg til å vise dere resten. 

Ingrid B

3 kommentarer

Siste innlegg