Litt noia for fremtiden.

Jeg må bare dele litt bekymring her med dere. For litt siden la jeg ut et innlegg og var supergira. Jeg har bestemt meg for å slutte som lærer for å satse på å leve av å sy. Nå følger jeg drømmen. Men det betyr også en greit usikker tid fremover! Og de siste dagene har gleden over at jeg får drive med det jeg digger mest blitt overskygget av noia for hvordan jeg skal klare det. 

Tenk hvis det ikke går.
Tenk hvis jeg ikke har spart opp nok til å dekke utgiftene mine.
Tenk hvis det ikke dukker opp flere muligheter. 
Tenk hvis alle bare avfølger meg på insta.
Tenk hvis. 

Det kommer jo ingenting positivt ut av de tankene, men likevel klarer jeg ikke å stoppe dem. 

Det beroliger meg litt å tenke på alle rådene jeg har fått fra de bra menneskene jeg har rundt meg. Det er de folkene og all følgerne mine på instagram og bloggen som har fått meg til å tørre å kjøre på. Ellers hadde det ikke gått. En av tingene som har brent meg fast i hjernen min er da jeg snakket med Christine Hope på førpremierefesten av Symesterskapet. Hun fortalte meg at når man lever av å jobbe frilans har man alltid en uro for om man klarer å booke det “neste store”. Alle som jobber uten fast inntekt kjenner seg sikkert igjen i det.  

Det hjalp litt faktisk, å skrive ned tankene mine rundt dette. Jeg vet at jeg jobber hardt og jeg tror virkelig på at det er det som kommer til å få det her til å gå rundt. For dette er virkelig drømmen min, jeg har en plan, og jeg håper jeg klarer å nyte det litt mer enn jeg har gjort den siste uken. 

Fingers crossed for at denne sommeren blir like full av eventyr som fjordårets sommer var. 

Ingrid B

2 kommentarer
    1. Jeg er nok veldig lik deg, som bekymrer meg unødvendig mye over alt jeg tror kan gå galt, så jeg har så utrolig stor forståelse for at du tenker på den måten. Samtidig må jeg bare si at jeg nekter å tro at noe av det kommer til å skje! Jeg vet ikke om noen som har inspirert meg så mye som deg, du gjør det å sy og redesigne ikke bare lett og tilgjengelig for så mange, men også til noe som har blitt kult og noe man er stolt av å gjøre (noe jeg IKKE følte det var før for unge jenter). Jeg blir ikke inspirert av at bestemor syr bunadsskjorter, jeg blir inspirert av en ung, kul jente som lager sykt mye fine klær som er populært akkurat nå. Det finnes ikke mange av den typen blogger som du har, og derfor tror jeg det er mange som vil satse på deg (som du jo har sett at mange allerede har gjort). I tillegg er jo redesign en kjempefin måte å bevare miljøet på, noe som er veldig i vinden for tiden! Tenk så mye du har fått ut av det halvåret du har begynt å satse, og tenk hvor kjipt det hadde vært hvis du ikke hadde satset i det hele tatt!

    2. Karo: Hei Karo! Tusen takk. Jeg trengte virkelig å høre det der. Jeg ble så glad nå. Det du skriver er akkurat det jeg drømmer om å oppnå, så nå følte jeg en kjempeseier her! Du er fantastisk, takk for kommentaren <3

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg