For noen folk dere er!

Etter innlegget mitt i går har jeg fått så mange nydelige meldinger og kommentarer. Tusen takk! Jeg er så glad jeg skrev om bekymringene, for nå føler jeg meg litt tryggere med så mange fantastiske folk i ryggen! Jeg skal jo satse, det er det ingen tvil om, men det var deilig å innrømme at det ikke bare går av seg selv, uten bekymringer eller motgang. I dag føler jeg at alt er litt lettere.

Jeg ble ferdig med det siste syprosjektet mitt i dag også. Jeg har jobbet med det over tre kvelder. Ting tar tid når det skal filmes samtidig. For jeg prøver å lage flest mulig av syprosjektene mine tilgjengelig for alle. Det nye prosjektet er VERDENS KULESTE OLAJAKKE! I mine øyne hvertfall, haha. 

Den er redesignet av fire olabukser. Tre av dem er fra Fretex. Jeg trodde egentlig at det skulle holde med tre, men så måtte jeg ringe svigermor og spørre om jeg fikk bruke litt av en bukse hun har bedt meg redesigne en gang for lenge siden. Det fikk jeg, så da hadde jeg nok til ermer også. 

Jeg og Martinus spiste lunsj i byen og gikk på en liten location jakt etterpå. Det er så mange fine steder rundt omkring hvis man ser ordentlig etter. Stavanger imponerer meg om dagen. 

Jeg legger ut oppskriften på YouTube kanalen min så fort den er klar. Så ikke glem å subscribe hvis du ble gira på å sy deg en lik jakke! <3 
Det er lettere enn det ser ut. 

 

Ingrid B

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg