Tre miljøvennlige hverdagsprodukter.

Reklame | BE:ECO (beecoshop.no)

I mars bestemte jeg meg for å bytte ut en del hverdagsprodukter med miljøvennlige produkter fra BE:ECO.  

Det første jeg kom på å bytte ut var sminkefjerneren min. Tidligere brukte jeg engangsservietter, og det er helt vilt å tenke på hvor mye søppel det blir over tid. Så jeg ville teste om sminkefjerneren fra Isangs som er vegansk, fair trade og uten plastikkemballasje ville fungere like godt som serviettene. Helt ærlig er det viktigere for meg at produktet fungerer enn at det er miljøvennlig, men jeg ønsker samtidig å produsere mindre søppel. 

Jeg bestilte en pakke som inneholdt pads man kan vaske og bruke om igjen i tillegg til sminkefjerneren. Nå har jeg vasket alle padsene flere ganger og jeg syns de blir bedre å bruke for hver vask. 

Sminkefjerneren er kjempegod. Den fjerner mascara overraskende lett og huden får en fin glød etterpå. Sminkepadsene loet litt første gang jeg brukte dem, så jeg ville vasket dem før bruk. Egentlig er de veldig lette å sy hvis man er interessert i sånt, men da er det viktig å velge et materiale som ikke skiller ut mikroplast ved hver vask. Disse er laget av økologisk bomull. 

Sminkefjerneren og padsene kan kjøpes her 

Det neste produktet jeg hadde lyst til å teste var ansiktsmaske. Jeg bruker ikke maske hver dag, men jeg syns det er deilig å bruke det et par ganger i uken hvis jeg får tid. 

Denne masken er i pulverform som man blander med vann før man påfører huden. Jeg har skrevet et eget innlegg om den tidligere dag jeg testet den for første gang. Sjekk det ut ved å trykke på bildet under. 

Jeg er veldig fornøyd med den. Jeg har sensitiv hud, så den blir lett irritert av mange produkter, men denne etterlot huden supersmud! 

Masken finner du her.

Det siste produktet er det jeg har brukt mest. 

Joco kaffekopp. Jeg bruker den både hjemme, på jobb og som take-away kopp. Jeg har blitt sykt mye flinkere til å be om kaffe i den hvis jeg er på farten. I tillegg til at den ser helt fantastisk ut kan den vaskes i maskin og er perfekt størrelse. 

Koppen finner du her.

Ingrid B  

 

2 kommentarer

Siste innlegg