Når Izabell plutselig er i stua di. Goals.

I dag har jeg jobbet masse med en del påbegynte prosjekter. Digg å få ting ferdig. Jeg stresser litt om dagen, for jeg skal i konfirmasjon til lillebroren på lørdag, og jeg hadde lyst til å sy en outfit, lage film og sy en gave til han. I tillegg til alle de andre prosjektene jeg holder på med. Nå har jeg skjønt at en av de tre må vike, så det blir nok ikke noe nytt outfit til helgen. 

I tillegg til å bli ferdig med småting har jeg sydd inn en kjole for Izabell i dag, og det er ganske sykt. Hun sendte meg melding på mandag og spurte om jeg hadde mulighet til å hjelpe henne. Hun skal bruke kjolen i et bryllup, men så var den litt for stor. 

Hun skal opptre med hele Stavanger kartell på Mablisfestivalen. Det kommer til å bli sykt show.

Det var da jeg flyttet til Stavanger for fem år siden at jeg oppdaget musikken hennes og ble helt hekta. Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle bli kjent med henne, hun var liksom så uoppnåelig, men dere, dreams come true når man bare jobber for det. Jeg har trua igjen nå etter den lille nedturen min. 

Ingrid B 

2 kommentarer
    1. Hei! Vet det er litt plukkete, men siden det var i overskriften: det skrives ikke «de». Det skrives enten stua di eller stuen din 😊 De brukes bare om andre folk, altså 3. person flertall

    2. Etter det hyggelige lille stuntet ditt på insta mistet du ihvertfall meg som leser! Jeg skrev det kun fordi en blogg uten skrivefeil blir tatt utrolig mye mer seriøst med en gang! ha en ellers hyggelig dag

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg