Sandefjord <3

Jeg har vært hjemme i Sandefjord i helgen. Humøret mitt gikk fra 3/10 til 10/10 med en gang flyet landet. Det var så utrolig deilig å være hjemme. 

Grunnen til at jeg var hjemme var fordi broren min ble konfirmert. Det var kjempekoselig å få se hele familen når jeg først var hjemme en tur. Det er sykt at Adrian har blitt så stor, han har liksom alltid vært minst, og nå er vi like høye. Jeg føler ikke jeg har forandret meg så mye siden han var liten, men det har han. Så jeg har jo sikkert det jeg også. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg fikk meg en tur innom den syke mansionen til Ina Wroldsen også, for å snakke om vårt neste samarbeid. Så nå skal jeg jobbe som gal for å få ferdig tre outfiter til sommerens festivaler. Ina er helt fantastisk, så hyggelig og lett å prate med. 

Jeg skal oppdatere dere om outfiten underveis denne gangen. Forrige gang var hele prosjektet hemmelig frem til hun gikk med det. Har dere hørt den nye låten hennes forresten? Jeg er hekta! 

Vi har som tradisjon å spille minigolf med pappa og lillebroren min når vi er hos dem. Gutta kaller det VM – Vestfold Mesterskap. Alle har like mye konkurranseinstinkt, så det snakkes alltid om hvor digg det blir å knuse hverandre frem til det begynner. Så angrer vi og blir ydmyke når vi første er i gang. Vi rakk en halv runde før vi måtte reise til flyplassen, og alle bortsett fra M som ledet mente det ble uavgjort. 

Så utrolig deilig det var med en pause fra blogg og sying. Men nå er jeg back in business. Olajakka som jeg har på meg på nesten alle bildene har jeg bodd i siden jeg sydde den. Føler det må være lov! Oppskriften er her hvis du vil lage lik.

Nydelig helg, og jeg har fått masse energi til prosjektene fremover. 

Ingrid B

2 kommentarer

Siste innlegg