BERGEN!

Jeg har akkurat kommet hjem fra Bergen, nå ligger jeg og M i hver vår sofa og ser på den nye sesongen av 13 reasons why. Det har vært en fantastisk tur. Bestevenninnen min bor der, og jeg trengte så sykt litt Amalietid. Noen mennesker bare får man energi av å henge med, de jeg var med i helgen er sånne mennesker <3 

Vi pleide å bo sammen i Stavanger før, men nå har Amalie flyttet til Bergen, så vi ses ikke like ofte lenger. 

Vi bodde på Thon Hotell Rosenkrantz. Det er faktisk det samme hotellet som vi bodde på under innspillingen av Symesterskapet. Selve innspillingen var ikke på hotellet, men vi deltakerne bodde der. Det var gøy å bo der igjen, masse minner dukket opp. Alt var liksom spennende og gøy og alle var så positive. Det var mye jeg hadde glemt som dukket opp igjen denne helgen. For hver lille krik og krok av hotellet hadde jeg en historie jeg ville fortelle M. Stakkars. 

Frokosten der er forresten helt amazing. Så hvis du ser etter hotell i Bergen anbefaler jeg dette. Beliggenheten er også super, rett bak bryggen og bare et par minutters gange unna Fløibanen. 

Første kveld i Bergen dro vi ut og tok noen drinker. Vi var på det sykeste utestedet. Det hang masse greier ned fra taket, typ porselensdukker og paraplyer. Helt vilt. Eksotisk. På lørdagen gikk vi opp Fløien. Været var helt supert, og kusina mi og typen hennes ble med også, og en annen venn av oss. Så mange jeg har savnet.

Kusina mi som bor i Bergen mener jeg har fått helt feil inntrykk av byen. Det har uten å kødde vært fint vær hver gang jeg har vært der og denne gangen var det helt vilt. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Etter Fløien ville gutta se på fotballkamp, før vi dro ut og spiste bursdagsmiddag. Jeg og Amalie har bursdag på samme dag – 27.mai. Så vi feiret litt tidlig med en middag siden vi først var sammen. 

Kjærestene overrasket til og med med dessert! 

Det har vært en nydelig helg! Har du vært i Bergen før? 

Ingrid B

Siste innlegg