Frimandag, jobbmandag og Pokemon Go.

For en dag det har vært. Vanligvis jobber jeg på skolen på mandager, så det var deilig å få en ekstra sybusiness dag. Jeg har både jobbet med syingen og ikke jobbet i dag. Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å koble litt av sosiale medier og syingen ved å ta ekte pauser. Det spiser meg litt opp at jeg hele tiden planlegger neste prosjekt eller må sjekke instagram hvert femte minutt. Det er liksom alltid mer man kan gjøre. Men i dag har jeg klart å ta litt pause. M og jeg har vært litt turister i egen by og på locationhunt sentrum. 

Apropos pause fra sosiale medier så virker det som om alle andre også har satt det litt på pause om dagen. Bildene mine på Instagram har aldri fått så dårlig respons som de siste dagene. Jeg prøver å ikke bry meg om det og kjører på videre med bilder jeg har lyst til å dele, men man stusser jo litt. Kanskje det er fordi alle njuter finværet og ikke henger på insta like mye som meg. Krysser fingrene for det. 

BjCdz1jh4Uu

I dag har jeg og M gått litt rundt i byen, spist lunsj, is og kaffe. Jeg har lastet ned Pokemon Go igjen, haha yes, har det. Jeg ble påvirket at typen til Amalie i helgen. Og jeg blir så hekta på sånne ting, så det var kanskje litt dumt at jeg lastet det ned igjen. Men det er gøy da. 

Stavanger er forresten full av kule locations når man ser seg litt rundt. En rød vegg her og et cruiseship der.

Det meste av det jeg syr og legger ut om dagen hører til festivalkolleksjonen. Så si fra hvis du har noen gode ideer til hva jeg kan sy! Og ikke glem å sjekke ut Youtubefilmen hvis du vil lage lik t-skjorte som den jeg har på i dag <3 

Ingrid B

 

 

 

  1. Hei:)
   Jeg vil bare si at du har en utrolig inspirerende blogg! Jeg blir så inspirert og glad av deg og din kreative sjel:) Du har virkelig vekket en interesse hos meg for å sy, noe som er kjempe gøy! Jeg håper du kan lage flere youtube tutorials:D De er virkelig inspirerende!
   Ha en fin dag:)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg