Hekta på brodering!

Jeg har brodert i hele sommer. Mest i bilen på vei rundt i Norge. Jeg tenkte egentlig det bare skulle være en ferieting, men nå som jeg er hjemme igjen har jeg ikke klart å slutte. Det er dritgøy, og avslappende. 

Jeg har lagt ut en del bilder av broderiene på instastory og hver gang har jeg fått masse spørsmål! Så jeg tolker det som at dere er litt interessert i brodering dere også <3 

Det jeg har fått flest spørsmål om er om jeg broderer fritt eller etter mønster. Jeg broderer fritt, men har funnet masse blomsterinspirasjon på Pinterest og instagram som jeg prøver å kopiere. Jeg googlet også en del teknikker som jeg ikke forsto meg på. Fransk knute for eksempel fikk jeg ikke til uten en youtubefilm. Det er de knutene jeg bruker inni noen av blomstene. 

Andre spørsmål jeg har fått er hvor man får tak i ringene og hva slags stoff jeg bruker. 
Ringene kjøpte jeg litt forskjellige steder. Den første hos en lokal broderi- og strikkebutikk i Ulsteinvik. Jeg fikk også tak i noen på loppis i Sverige. Men hvis du ikke er i Ulsteinvik eller i nærheten av et loppis kan de også kjøpes på Panduro eller Stoff og Stil. 

Stoffet jeg brukte på bildet under var en duk fra en 2hand butikk i Fosnavåg. Det er en av de koseligste 2hand butikken jeg har vært i tror jeg, damene som jobbet der var så skjønne. Jeg valgte den duken på grunn av glitteret i stoffet. Syns det var nice. 

Det helt hvite stoffet på de andre broderiene er bomull fra Panduro. 

 

Mitt nyeste broderi er det under. Det er det jeg ikke klarer å legge fra meg om dagen. Det skal bli en kurv med blomster. 

Jeg skal ikke bruke broderiene til noe spesielt, bare henge dem på veggen. #slowart 
 

Ingrid B 

3 kommentarer
  1. Kjempefine 🙂 Disse kan jo også være flotte å bruke som en del av f.eks. en veske eller toalettmappe… Når du blir lei av å ha dem på veggen 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg