Business-mandag!

I dag har jeg vært i et møte med en start-up som jeg skal designe en genser sammen med. Det er veldig tidlig fase enda, men jeg tror det komme til å bli sykt bra! Jeg la kun ut en liten teaser på instagramstoryen min fra det i dag, men jeg gleder meg veldig til å vise frem mer etter hvert. 

Etter møtet ringte jeg Ingrid Lysne og pratet med henne resten av formiddagen. Vi har en del planer for september som snart skal annonseres. Så det jobbes hardt med det om dagen for å få alt på plass. Samtidig surrer tankene om kleskolleksjonen hele tiden i bakhodet. Jeg har så mange ideer som skal testes ut, og lite tid til feil. Akkurat nå venter jeg på målene til modellene, slik at jeg kan begynne å sy. Det er søren ikke mer enn en måned til de 10 antrekkene skal være ferdige! Håper jeg rekker å vise frem mens jeg jobber. 

Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er fordi jeg har lyst til å dele litt fra hverdagen med å drive business. Det er så mange ups & downs og feil og riktige ting som gjøres hele tiden. Akkurat nå er jeg supermotivert og føler at ting går min vei, men det har vært dager som har vært vanskelige også. 

Likevel er jeg veldig glad for at jeg har satset, selv om det er litt skummelt. 
Ha en nydelig mandag! 

Ingrid B 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg