One man’s trash is another man’s kleskolleksjon!

Kolleksjonen min skal være laget av redesignede plagg fordi jeg ønsker å inspirere til gjenbruk og vise hvor mye kult man kan lage av gamle tekstiler. Det er nok av tekstiler der ute, og jeg ønsker å vise at man kan bruke allerede eksisterende plagg, endre dem litt eller mye og føle seg like fresh som i helt nye plagg. 

Utfordringen med å lage en kleskolleksjon av redesignede materialer er at det ikke er like lett å få tak i akkurat det man ser for seg i hodet. 
Så det har gjort at ting tar litt lenger tid enn jeg hadde sett for meg, for jeg vil jo at alt skal bli like fett som jeg ser det for meg. 

Jeg har brukt mye av sommeren på å jakte etter skatter til kolleksjonen min, og heldigvis har jeg kommet over veldig mye bra! Både på loppis og hos familie og venner. Bildet under er fra Campingturen jeg var på med mamma i Sverige i sommer, det var dårlig vær, så vi bestemte oss for å utforske litt og kom over hele fem second hand butikker og loppiser. 

Bildet under var et loppemarked en mann hadde satt opp i hagen sin. Jeg tror kona eller moren drev med søm en gang for å si det sånn. Eller kanskje det var han selv?  Uansett var det mye nice der, og det kostet ingenting sammenliknet med når man kjøper det nytt i butikker. 

Vi har en 2hand butikk i Sandefjord også – Slappen. Før tenkte jeg aldri på den som et sted man kan finne fete unike plagg, men det var ganske mye bra der. Klær i første etasje og en hel etasje under med tekstiler og møbler. 

De siste bildene er fra tante og onkel som inviterte meg hjem for å se gjennom moren til tante sine gamle klær. De har flyttet til en leilighet og ryddet ut av huset sitt, sykt mange skatter! Hun pleide å sy klær til hele familien. 

Så nå gjenstår det bare å få alt på plass, jeg gleder meg til å teste alle ideene mine.
Ønsk meg lykke til, og kom gjerne på Jarga Art and Fashion Weekend i september og se på moteshowet hvis du er i Oslo. Billettene ligger ute nå, og de ble veldig raskt utsolgt i fjor.

Link her

Ingrid B

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg