5 items challenge

I dag har jeg min første rolige helg på lenge. Utrolig deilig å bare jobbe hjemme og forberede småting. En av tingene jeg holder på å planlegge i dag er instagramkonkurransen #5itemschallenge som jeg skal være med på neste uke.
På instagram ser man nye antrekksbilder HELE tiden. Presset om å skaffe seg det ene plagget etter det andre har aldri vært større, og det er sjeldent store instafolk poster det samme antrekket flere ganger. Det ønsker Jenny Skavlan, Det Nye og Tise å gjøre noe med. De har laget #5itemschallenge som er en instagramkonkurranse som går ut på å velge seg fem plagg og bruke dem en hel uke. Målet er å oppfordre til gjenbruk og få folk til å sette pris på det man allerede har fremfor å hele tiden jage etter nye plagg. 
 
BorbA0Kl6zS
 
På mandag ble jeg utfordret av Jenny til å bli med i konkurransen. Det ville jeg så klart! Jeg gleder meg litt! Det er ikke ofte jeg planlegger alle outfitene for en hel uke så lenge i forveien. 
 

Her er plaggene jeg har plukket ut. Det er jo litt kaldt, så jeg måtte ha med favorittgenseren. Ellers har jeg en bukse, et skjørt og den hvite blusen jeg har på. Skjorten er fra pappas gamle klesskap og planen er å redesigne den i løpet av uken så ender opp som noe annet. 

Håper du blir med i utfordringen.

Den starter på mandag 😀 

Ingrid B 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg