DIY Fanny pack

Ny oppskrift!

Jeg har hatt lyst til å sy en rumpetaske lenge! Det må være den ultimate festivaltingen. I fjor så jeg det over alt uten å tenkte på at det går an å sy en selv. Hvis du vil lage lik har jeg laget oppskrift 🙂 

Sjekk ut videoen! 

Jeg brukte kordfløyel og et tykt bomullstoff. Kordfløyelen var et skjørt fra Fretex tidligere med en midje på typ 10 cm, jeg fatter det ikke. Men nå har skjørtet uansett fått nytt liv som fanny pack. 

Håper du lager lik! 

Sløyfe til Magnus Carlsen

Nå er det snart tid for Norway Chess igjen. 

Jeg er jo en liten sjakknerd, så jeg følger alltid med. I fjor bestemte jeg meg for å kombinere de to interessene mine, sying og sjakk. Så jeg sydde en sløyfe som jeg ville gi til Magnus Carlsen av en gammel gardin. Jeg var så sykt nervøs. 

Sjekk ut hvordan det gikk i videoen under. 

Norway Chess begynner igjen i morgen, det blir gøy ass. 

Sommerkjole! (Oppskrift)

Reklame | Stoff og Stil

Denne kjolen er inspirert av en kjole jeg så i en butikk til mange tusen kroner. Det var sykt nære på at jeg kjøpte den, men i siste liten kom jeg på at jeg har litt syskills, så jeg bestemte meg for å sy en i stedet. 

Glad for det nå. 

Stoffet jeg har brukt er vevet sateng fra Stoff og Stil. Det kan du finne her

Den er sydd med utgangspunkt i en t-skjorte, og derfor veldig enkel å sy. Jeg har rynket den nederste delen av ermene og kjolen. 

Jeg brukte ca 2,5 meter med stoff. Det går ganske mye med når stoff skal rynkes.
Hvis du lurer på hvordan man rynker kommer det ikke så godt frem i videoen, jeg har planer om å lage en video som viser det også en gang, men enn så lenge finnes det helt sikkert noen andre der ute som kan forklare det. På engelsk heter det “to gather”. 

 Her er videoen. Håper du sender meg bilde hvis du lager lik <3 

Ingrid B

Frimandag, jobbmandag og Pokemon Go.

For en dag det har vært. Vanligvis jobber jeg på skolen på mandager, så det var deilig å få en ekstra sybusiness dag. Jeg har både jobbet med syingen og ikke jobbet i dag. Jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å koble litt av sosiale medier og syingen ved å ta ekte pauser. Det spiser meg litt opp at jeg hele tiden planlegger neste prosjekt eller må sjekke instagram hvert femte minutt. Det er liksom alltid mer man kan gjøre. Men i dag har jeg klart å ta litt pause. M og jeg har vært litt turister i egen by og på locationhunt sentrum. 

Apropos pause fra sosiale medier så virker det som om alle andre også har satt det litt på pause om dagen. Bildene mine på Instagram har aldri fått så dårlig respons som de siste dagene. Jeg prøver å ikke bry meg om det og kjører på videre med bilder jeg har lyst til å dele, men man stusser jo litt. Kanskje det er fordi alle njuter finværet og ikke henger på insta like mye som meg. Krysser fingrene for det. 

BjCdz1jh4Uu

I dag har jeg og M gått litt rundt i byen, spist lunsj, is og kaffe. Jeg har lastet ned Pokemon Go igjen, haha yes, har det. Jeg ble påvirket at typen til Amalie i helgen. Og jeg blir så hekta på sånne ting, så det var kanskje litt dumt at jeg lastet det ned igjen. Men det er gøy da. 

Stavanger er forresten full av kule locations når man ser seg litt rundt. En rød vegg her og et cruiseship der.

Det meste av det jeg syr og legger ut om dagen hører til festivalkolleksjonen. Så si fra hvis du har noen gode ideer til hva jeg kan sy! Og ikke glem å sjekke ut Youtubefilmen hvis du vil lage lik t-skjorte som den jeg har på i dag <3 

Ingrid B

 

 

 

Fruit tees (YT oppskrift)

Reklame | Stationary Island

Martinus ryddet i skapet for noen uker siden og jeg fikk beholde det jeg hadde lyst til å redesigne. Blant klærne fant jeg tre hvite t-skjorter. Perfekt å tegne på. 

Så jeg bestemte meg for å tegne en appelsin og en sitron, jeg har sett noen fete tees med disse motivene på instagram og var litt inspirert da. Den siste t-skjorten spurte jeg følgerne på insta om og landet på avokado etter mange bra forslag. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Sitront-skjorta har jeg ikke tatt bilde av enda, men den er med i videoen.

Sjekk den ut da vel <3 

Tekstiltusjene er dritbra. De er herfra 

Ingrid B

 

BERGEN!

Jeg har akkurat kommet hjem fra Bergen, nå ligger jeg og M i hver vår sofa og ser på den nye sesongen av 13 reasons why. Det har vært en fantastisk tur. Bestevenninnen min bor der, og jeg trengte så sykt litt Amalietid. Noen mennesker bare får man energi av å henge med, de jeg var med i helgen er sånne mennesker <3 

Vi pleide å bo sammen i Stavanger før, men nå har Amalie flyttet til Bergen, så vi ses ikke like ofte lenger. 

Vi bodde på Thon Hotell Rosenkrantz. Det er faktisk det samme hotellet som vi bodde på under innspillingen av Symesterskapet. Selve innspillingen var ikke på hotellet, men vi deltakerne bodde der. Det var gøy å bo der igjen, masse minner dukket opp. Alt var liksom spennende og gøy og alle var så positive. Det var mye jeg hadde glemt som dukket opp igjen denne helgen. For hver lille krik og krok av hotellet hadde jeg en historie jeg ville fortelle M. Stakkars. 

Frokosten der er forresten helt amazing. Så hvis du ser etter hotell i Bergen anbefaler jeg dette. Beliggenheten er også super, rett bak bryggen og bare et par minutters gange unna Fløibanen. 

Første kveld i Bergen dro vi ut og tok noen drinker. Vi var på det sykeste utestedet. Det hang masse greier ned fra taket, typ porselensdukker og paraplyer. Helt vilt. Eksotisk. På lørdagen gikk vi opp Fløien. Været var helt supert, og kusina mi og typen hennes ble med også, og en annen venn av oss. Så mange jeg har savnet.

Kusina mi som bor i Bergen mener jeg har fått helt feil inntrykk av byen. Det har uten å kødde vært fint vær hver gang jeg har vært der og denne gangen var det helt vilt. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Etter Fløien ville gutta se på fotballkamp, før vi dro ut og spiste bursdagsmiddag. Jeg og Amalie har bursdag på samme dag – 27.mai. Så vi feiret litt tidlig med en middag siden vi først var sammen. 

Kjærestene overrasket til og med med dessert! 

Det har vært en nydelig helg! Har du vært i Bergen før? 

Ingrid B

Redesignkonkurranse i Rogaland!

Reklame | Hjem 2018, Fretex

Okei, Rogaland! 
Dette må dere bare bli med på. 

For noen uker siden annonserte jeg at jeg i samarbeid med Hjem2018 og Fretex arrangerer redesignkonkurranse i Rogaland. Det kommer til å bli dødskult. Konkurransen går ut på å redesigne noe til hjemmet. Oppgaven er altså ganske åpen. Vi ønsker å få med oss kreative folk som har lyst på et redesignprosjekt i sommer/høstmånedene. Vi velger ut 20 personer som får bli med i konkurransen og mulighet til å stille ut sitt produkt på boligmessen Hjem 2018 i tillegg til å vinne masse kule premier. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

14. juni møtes de som blir valgt ut til en kick-off/ inspirasjonskveld hvor vi møtes og snakker om ideer og muligheter. Alt av materialer som trengs til å redesigne fås hos Fretex, til og med maling og sånn. 

Grunnen til at jeg skriver et ekstra blogginnlegg om dette nå er at det fortsatt er mulighet til å melde seg på. Helt frem til 1. juni! Egentlig var fristen 15. mai, men de siste dagene har det kommet inn noen forespørsler om å melde seg på senere, så da endret vi like gjerne fristen så det gjelder for alle! 

Mer info og link til påmelding finner du her

Ingrid B

 

 

 

 

 

Sommerkjole

Reklame | Stoff og Stil

Jeg fikk dette fantastiske stoffet fra Stoff og Stil i posten i går. Da jeg så det i butikken deres sendte jeg Mail til dem med en gang og hørte om de ville at jeg skulle promotere det. Det passet perfekt til en sommerkjole jeg hadde tenkt til å sy.

Så da ble det sånn. Det er viskose og var ganske greit å sy i. Kjolen er sydd sånn jeg liker best å sy- etter en t-skjorte jeg hadde i skapet. På samme måte som IngridTEE hvor man klipper etter sømmene på et annet plagg. Også la jeg til en rynket kappe nederst og i ermene.

Dagen i dag har vært veldig innholdsrik. Jeg har fått gjort skikkelig masse.

Nå klokken 20.00 skal jeg på promoinnspilling med Mablis og noen av artistene som skal spille på festivalen. Siden det er 10 min til må jeg løpe, men jeg skal blogge mer i morgen om prosjektene.

 

Det kommer oppskrift på kjolen på YouTubekanalen min. Så subscrube til den hvis du vil få det med deg!

 

Ingrid B

Sandefjord <3

Jeg har vært hjemme i Sandefjord i helgen. Humøret mitt gikk fra 3/10 til 10/10 med en gang flyet landet. Det var så utrolig deilig å være hjemme. 

Grunnen til at jeg var hjemme var fordi broren min ble konfirmert. Det var kjempekoselig å få se hele familen når jeg først var hjemme en tur. Det er sykt at Adrian har blitt så stor, han har liksom alltid vært minst, og nå er vi like høye. Jeg føler ikke jeg har forandret meg så mye siden han var liten, men det har han. Så jeg har jo sikkert det jeg også. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg fikk meg en tur innom den syke mansionen til Ina Wroldsen også, for å snakke om vårt neste samarbeid. Så nå skal jeg jobbe som gal for å få ferdig tre outfiter til sommerens festivaler. Ina er helt fantastisk, så hyggelig og lett å prate med. 

Jeg skal oppdatere dere om outfiten underveis denne gangen. Forrige gang var hele prosjektet hemmelig frem til hun gikk med det. Har dere hørt den nye låten hennes forresten? Jeg er hekta! 

Vi har som tradisjon å spille minigolf med pappa og lillebroren min når vi er hos dem. Gutta kaller det VM – Vestfold Mesterskap. Alle har like mye konkurranseinstinkt, så det snakkes alltid om hvor digg det blir å knuse hverandre frem til det begynner. Så angrer vi og blir ydmyke når vi første er i gang. Vi rakk en halv runde før vi måtte reise til flyplassen, og alle bortsett fra M som ledet mente det ble uavgjort. 

Så utrolig deilig det var med en pause fra blogg og sying. Men nå er jeg back in business. Olajakka som jeg har på meg på nesten alle bildene har jeg bodd i siden jeg sydde den. Føler det må være lov! Oppskriften er her hvis du vil lage lik.

Nydelig helg, og jeg har fått masse energi til prosjektene fremover. 

Ingrid B

Når Izabell plutselig er i stua di. Goals.

I dag har jeg jobbet masse med en del påbegynte prosjekter. Digg å få ting ferdig. Jeg stresser litt om dagen, for jeg skal i konfirmasjon til lillebroren på lørdag, og jeg hadde lyst til å sy en outfit, lage film og sy en gave til han. I tillegg til alle de andre prosjektene jeg holder på med. Nå har jeg skjønt at en av de tre må vike, så det blir nok ikke noe nytt outfit til helgen. 

I tillegg til å bli ferdig med småting har jeg sydd inn en kjole for Izabell i dag, og det er ganske sykt. Hun sendte meg melding på mandag og spurte om jeg hadde mulighet til å hjelpe henne. Hun skal bruke kjolen i et bryllup, men så var den litt for stor. 

Hun skal opptre med hele Stavanger kartell på Mablisfestivalen. Det kommer til å bli sykt show.

Det var da jeg flyttet til Stavanger for fem år siden at jeg oppdaget musikken hennes og ble helt hekta. Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle bli kjent med henne, hun var liksom så uoppnåelig, men dere, dreams come true når man bare jobber for det. Jeg har trua igjen nå etter den lille nedturen min. 

Ingrid B