Hva slags symaskin burde jeg kjøpe?

Jeg får veldig ofte spørsmål om hva slags maskin jeg anbefaler til noen som har lyst til å begynne å sy. Nå har jeg laget en video som svarer på akkurat det spørsmålet. Jeg deler mine beste tips og anbefaler maskiner i flere prisklasser.

Denne videoen er den første i en Youtube-serie jeg lager som heter lær å sy med Ingrid Bergtun. I serien kommer jeg til å dele mine beste tips. Neste video handler om overlockmaskin og jeg skal også vise dere forskjellige syteknikker etter hvert. Hvis det er noe du syns jeg bare må ha med i serien så rop ut så skal jeg se hva jeg får til!

Klikk subscribe på kanalen min hvis du har lyst til å få med deg flere av videoene.

Ha en nydelig søndag <3

Sy rutete highwaste bukse med sleng

Nå er jeg endelig hjemme i Stavanger igjen hos M etter nesten en måned i Oslo. Jeg har vært på masse spennende møter som jeg gleder meg til å fortelle dere om. Men jeg rakk å sy litt også. Jeg og mamma sydde blant annet lik bukse, som jeg lovet å skrive litt om her på bloggen.  Den er med usynlig glidelås i siden og sleng. Mønsteret jeg har brukt finner du her, og stoffet her.

Vi tok utgangspunkt i samme mønster (strl. 36) og tilpasset den til våre mål. Det gjør du ved å måle mønsteret (trekk fra sømrom) og legge til eller trekke fra cm basert på dine mål.

Buksen er ganske enkel å lage, den har skjult glidelås og det er ikke så vanskelig som det høres ut, det krever bare litt øving. Sjekk ut videoen under hvis du lurer på hvordan du syr det.

Det var gøy å ha fotoshoot med mamma også, ha en nydelig helg folkens. <3

 

 

 

 

Sy en skinnsekk med refleksreimer

Jeg har sydd og laget oppskriftsfilm på denne skinnsekken.

Refleksene jeg brukte som reimer er laget av Tise og Gjensidige. Målet er å gjøre refleks mer tilgjengelig og anvendelig for unge. De kan brukes som de er eller sys om til noe annet. Du får tak i dem i tise appen, de 300 første som bestiller gjennom tise sitt tilbud får dem til rabatterte priser.

Her er link til stoffet og glidelåsene jeg brukte for å lage sekken

Sjekk ut videoen og sy deg en sekk du også <3