SR-Bank inviterer til miljøarrangement

Reklame | SR-bank

Jeg brenner veldig for miljø, og føler jeg begynner å bli ganske god på å leve bærekraftig når det kommer til klesfronten. Men på andre områder er jeg ikke like rutinert, og jeg tror det handler om at jeg mangler enkle gode måter å leve mer bærekraftig. Derfor gleder jeg meg veldig til å lære mer om dette på SR-bank sitt arrangement 9.mai.

De inviterer nemlig til et arrangement med fokus på FNs bærekraftsmål.

 

Jeg skal holde foredrag om klesindustrien og workshop hvor du kan lære å lage sminkepads og scrunchies i tillegg kommer disse kule aktørene:

  • Young Sustainable Impact kommer og forteller forteller om FNs bærekraftsmål og at unges engasjement og påvirkning er nøkkelen for å nå målene.
  • Nabobil blir med for å fortelle om det bærekraftige aspektet med bildeling og hvordan kommende generasjoner vil ha andre reisevaner en dagens voksne.
  • SpareBank 1 SR-Bank – forteller om hvordan banken jobber med bærekraft i dag og hva vi skal gjøre fremover.

 

SR-bank ønsker også å høre hva du mener man kan gjøre og hva de bør gjøre.

Arrangementet varer fra kl. 17 – 19.30 den 9. mai. Jeg håper jeg ser deg der 🙂

Link til arrangementet finner du her

Arrangementet er gratis, men du må huske å melde deg på!

Jeg har redesignet farmors gamle jakke!

Før jul fikk jeg gå på skattejakt i farmors klesskap. Hun hadde utrolig mye fint og det var kjekt å høre henne fortelle om da hun brukte plaggene og hvordan hun pleide å style dem. Noen av plaggene jeg fikk valgte jeg å beholde som de er, andre har jeg redesignet. Denne jakken er blant de jeg har sydd om.

Egentlig sydde jeg den rett etter jul, og filmet oppskrift til dere, men jeg glemte helt å redigere den og kom ikke på det før i går kveld. Men bedre sent enn aldri – her er filmen:

Du kan bruke samme metode til å gjøre om alle typer jakker, jeg ser for meg at det hadde vært kult å gjøre med en olajakke!

Håper dere liker videoen! Jeg kommer til å lage en del youtube-oppskrifter fremover, og har fått masse bra tips på Instagram. Men si fra hvis du har noen ønsker til oppskrifter. Mange har foreslått sommerkjoler, så det blir det hvertfall!

Ha en nydelig tirsdag.

Redesignkurs i Oslo og Stavanger

 

Jeg holder redesignkurs i Oslo og Stavanger i mai! Bli med og lær å sy sommerens fineste kjole i gjenbrukstekstiler.

 

Kurset går over en hel helg og datoene er:

24.-26.mai på Ydalir hotell i Stavanger

31.mai – 2. juni på Clarion Hotel The Hub i Oslo.

 

Du får låne alt du trenger av utstyr og velger blant stoffene jeg har håndplukket til kurset. Mat og drikke er også inkludert i prisen.

 

Du trenger ikke noe erfaring med å sy fra før, jeg har satt av god tid til å sy kjolen. De som blir ferdige kan lage en kjole til eller sy noe av restene.

 

I samarbeid med Janome Scandinavia får vi låne symaskiner og de deler også ut fine goodiebags til alle deltakerne!

 

Jeg gleder meg til en skikkelig kjekk helg med syklubb <3

 

Påmelding til kurset i Stavanger 

 

Påmelding til kurset i Oslo