#Ingridjakka

Altså jeg er helt amazed over hvor godt #ingridjakka ble mottatt! Nå har vi holdt fullbookede kurs i Bergen, Trondheim, Stavanger og Oslo (130 nydelige damer!!) , og vi har solgt vanvittig mange jakkemønstre. På hashtaggen på Instagram postes det bilder av nye jakker hver uke, den ene finere enn den andre.

Mange som syr den har aldri sydd før, og jakkene ser ut som jakker man får kjøpt i butikk. Jeg dævver av stolthet!

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Siljesyr (@siljesyr) Okt. 13, 2019 kl. 1:41 PDT

Sjekk ut #ingridjakka på Instagram for enda flere nydelige bilder.

Det har dukket opp en del spørsmål underveis om mønsteret, og jeg prøver å svare alle på DM og mail, men jeg tenkte nå at jeg kan lage et innlegg med de vanligste spørsmålene, så svarene er samlet på et sted!

 

#1 hvordan er jakken i størrelsen

Jakken er normal i størrelsen, men modellen er oversized, så gå for den størrelsen du bruker til vanlig. Hvis du står mellom to størrelser vil nok begge passe, den ene blir bare mer oversized og den andre litt mindre oversized.

#2 Printer man ut mønsteret selv? 

Ja, når mønsteret kjøpes får du en link på mail med en gang som du laster ned og printer ut. Formatet er A4 og strekene går ikke helt ut til kanten men du teiper det sammen kant i kant likevel uten overlapp.

#3 Hvor mye stoff trenger jeg? 

Jakken er designet for å sys i gjenbruksmaterialer. Og de varierer jo veldig i størrelse, så du tilpasser jakken til det materialet du har. De korte jakkene jeg har laget er mye kortere enn markeringen på mønsteret fordi jeg ikke hadde nok stoff. Da brukte jeg et teppe som målte 130 * 170 cm. Så alle stoffer fra den størrelsen og opp funker bra. Det går også an å kombinere flere.

#4 Hvor kjøper jeg mønsteret

Jeg og Ingrid Vik Lysne selger det i nettbutikkene våre. Her er link! 

 

Jeg er utrolig takknemlig for at så mange viser interesse for og ønsker å sy jakken vi har designet!

 

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Maria Johnsen (@mariaj.ohnsen) Okt. 16, 2019 kl. 8:40 PDT