Jeg har redesignet farmors gamle jakke!

Før jul fikk jeg gå på skattejakt i farmors klesskap. Hun hadde utrolig mye fint og det var kjekt å høre henne fortelle om da hun brukte plaggene og hvordan hun pleide å style dem. Noen av plaggene jeg fikk valgte jeg å beholde som de er, andre har jeg redesignet. Denne jakken er blant de jeg har sydd om.

Egentlig sydde jeg den rett etter jul, og filmet oppskrift til dere, men jeg glemte helt å redigere den og kom ikke på det før i går kveld. Men bedre sent enn aldri – her er filmen:

Du kan bruke samme metode til å gjøre om alle typer jakker, jeg ser for meg at det hadde vært kult å gjøre med en olajakke!

Håper dere liker videoen! Jeg kommer til å lage en del youtube-oppskrifter fremover, og har fått masse bra tips på Instagram. Men si fra hvis du har noen ønsker til oppskrifter. Mange har foreslått sommerkjoler, så det blir det hvertfall!

Ha en nydelig tirsdag.

4 kommentarer
  1. Den jakka ble superkul! Jeg har arvet en ‘kimono’ i semsket skinn. Den har jeg begynt å demontere. Det er mye fint skinn som skal bli til et nytt plagg. Vil gjerne ha tips

   1. Tusen takk! Så kjekt! 😀 Hva med å lage en som likner på den jeg har sydd i filmen? Jeg har ikke sydd så mye i skinn utenom den, men har absolutt lyst til å gjøre mer av det 😀

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg