Jeg skal sy nyttårskjolen i gullstoff på God Morgen Norge

Denne kjolen ble så sinnsykt mye finere enn jeg hadde trodd da jeg så stoffet på Stoff og Stil. Det er et easy mønster, og er ganske enkel å lage. Det er litt vanskelig å forstå hvordan båndene skal festes hvis man ikke har så mye erfaring med omslagskjoler. Jeg slet litt med å finne ut av det, men da jeg fikk resonert meg frem til hvordan den skulle henge sammen var resten veldig enkelt.

Jeg har laget sew-along video hvis du vil lage lik kjole som viser steg for steg hvordan jeg sydde den. Du må ha mønsteret for å kunne lage lik, men den kan sys i hvilket som helst stoff. I videoen får jeg hjelp av SansGlam1 med make-up, så nå er alt i boks til nyttårsaften! Kanskje du snapper opp noen tips hvis du er like noob på make-up som meg.

I morgen skal jeg sy kjolen live på God Morgen Norge. Jeg blir hentet i taxi kl. 5.30. Burde lagt meg for evigheter siden, men er så spent. Jeg har veldig kort tid på å sy kjolen, typ en og en halv time. Så krysser fingrene for at det går!

Ingrid B.

 

7 kommentarer
   1. Så kult! Du syr to tråder med lange sting og lav trådspenning (0,5 eller 1). Husk å la det være en del tråd før og etter sømmene. Så fester du overtråden og trekker i undertråden😊

  1. Tusen takk for forklaring på denne!! Akkurat kjøpt frå Stoff og Stil og skjønte ikkje korleis ein skulle gjere det med bandet som går rundt. Men no skjønar eg! Life saver!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg