Sy rutete highwaste bukse med sleng

Nå er jeg endelig hjemme i Stavanger igjen hos M etter nesten en måned i Oslo. Jeg har vært på masse spennende møter som jeg gleder meg til å fortelle dere om. Men jeg rakk å sy litt også. Jeg og mamma sydde blant annet lik bukse, som jeg lovet å skrive litt om her på bloggen.  Den er med usynlig glidelås i siden og sleng. Mønsteret jeg har brukt finner du her, og stoffet her.

Vi tok utgangspunkt i samme mønster (strl. 36) og tilpasset den til våre mål. Det gjør du ved å måle mønsteret (trekk fra sømrom) og legge til eller trekke fra cm basert på dine mål.

Buksen er ganske enkel å lage, den har skjult glidelås og det er ikke så vanskelig som det høres ut, det krever bare litt øving. Sjekk ut videoen under hvis du lurer på hvordan du syr det.

Det var gøy å ha fotoshoot med mamma også, ha en nydelig helg folkens. <3

 

 

 

 

5 kommentarer
  1. Flotte bukser på flotte damer. Sydde min første usynlige glidelås før jul og fant en YouTube video som reddet meg. Hvor mange videoer finnes vel ikke? Og den du har lagt ut er den samme som jeg sikkert så 20 ganger før jeg knakk koden!!!😊

   1. Tusen takk, skjønning! Jeg lærte meg det akkurat sånn. Det ligger jo så utrolig mye bra på nett. Haha men man må gidde å studere filmene sånn som du gjorde 😀 Jeg kjenner meg igjen ass! <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg